День української хустки в Демидівській ЗОШ

"Все нове - це давно забуте старе". Цей вислiв пiдтверджується на життєвiй практицi вже не один десяток разiв. Дуже приємно спостерiгати за тим, як вiдроджуються українськi звичаї та традицiї. Доказом того є запровадження вiдзначення 7 грудня Всесвiтнього дня Української Хустки. Споконвiку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символiзувала любов та свободу, патрiотизм, вiрнiсть традицiям. Основою заходiв даного дня є прийняття участi у флешмобi "Зроби фото з хусткою", який покликаний об'єднати дiвчат та жiнок рiзного вiку та соцiального статусу.

Першість Гніванської ОТГ з шашок

7 грудня 2019 року відбулась першість Гніванської ОТГ з шашок. Перше місце зайняв ПОДЕРЯГІН ОЛЕКСАНДР з м.Гнівань, друге - БЕГАС ЯРОСЛАВ із с. Могилівка, третє - КАРДАШЕВСЬКА КАТЕРИНА з м. Гнівань.

НВК: Родинне свято-ярмарок «Осінній коровай»

Осінь — пора натхнення і яскравих фарб, неповторна у своїй красі цариця врожаю і прекрасних українських традицій. Листопад уже за порогом. Він запросив у гості зимові холоди, вітер зірвав останній листочок з дерева. Цього року осінь в Україні видалася надзвичайно теплою і чарівною. Ми встигли намилуватися золотою порою. Ці враження і почуття діти відтворили у своїй творчості.

Урок зарубіжної літератури "КОХАННЯ У СВІТОВІЙ ПОЕЗІЇ"

У рамках тижня зарубіжної та української літератури в НВК "ЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія №2" вчителем Войцеховською Майєю Вікентіївною було проведено в 7-В класі урок зарубіжної літератури на тему: "Кохання у світовій поезії".

ВІКТОРИНА "НУМО ХЛОПЦІ!" (НВК)

День Збройних сил України святкували учні 5-А класу (класний керівник Шутак Т.С.). Хлопці позмагалися у вікторині "Нумо хлопці!", співали українські пісні, танцювали, жартували. Завершили святкування солодким столом.

День Збройних Сил України святкували в ЗОШ №1

6 грудня в актовій залі школи №1 відбувся конкурс «Десять кроків до генерала». В конкурсі взяли участь команди 9-11-х класів. Шквал емоцій викликало кожне випробування для учасників. Козацький гарт, молодечий запал заповнили атмосферу зали. Задоволення отримали учасники конкурсу та вболівальники. Всі залишилися задоволені. Першість вибороли учні 10-го класу. На другому місці команда 11-А класу, Третє місце дісталося команді 9-х класів.

Чергова сесія міської ради

6 грудня в міському будинку культури відбулося засідання 42-ої сесії Гніванської міської ради. На порядку денному було розглянуто 3 важливі питання: затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція системи газопостачання адміністративних приміщень Гніванської міської ради по вул. Соборна, 64 в м. Гнівань, Тиврівського району, Вінницької області (Газопостачання внутрішнє); затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція системи газопостачання адміністративних приміщень Гніванської міської ради по вул. Соборна, 64 в м. Гнівань, Тиврівського району, Вінницької області (Нестандартне приєднання. Газопостачання зовнішнє); внесення змін до розпису бюджету Гніванської міської ОТГ та виділення коштів.

ДОПОМОГА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМ

У рамках відзначення Міжнародного дня волонтера та до Дня Збройних сил України відбулася благодійна акція «Допомога військовослужбовцям». Сьогодні волонтерство стало в Україні важливим, як ніколи, адже направленої допомоги потребують солдати нашої армії, окремі підрозділи ООС. Дякуємо учнівському, батьківському та педагогічному колективам НВК за волонтерську допомогу в проведенні акції «Допомога військовослужбовцям».

Корисні посилання