До уваги споживачів!!!

01 травня 2019 року, набув чинності Закон України «Про житлово-комунальні послуги» №2189-VIII від 09 листопада 2017 року, який передбачає нову класифікацію житлово-комунальних послуг.

ФК "Гнівань" повернулася з "Lviv Indoor Cup"

З 16 по 20 грудня ФК Гнівань 2010 та 2011 побували у м. Львів. Прийняли участь у турнірі "Lviv Indoor Cup". Черговий досвід, чергові емоції. Нові перемоги і поразки. Нові знайомства. Нові знання. Все це відбулося цими днями.

Прогноз погоди на 21-24 грудня 2019 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 21-22 грудня очікується хмарно з проясненнями, місцями невеливий дощ. Місцями туман. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

Бюджет Гніванської ОТГ на 2020 рік прийнято!

Сьогодні в залі засідань Ради ветеранів відбулася бюджетна сесія Гніванської міської ради (ІІ пленарне засідання 42-ої сесії). Головним питанням, яке стояло на порядку денному, було прийняття бюджету на 2020 рік, за яке всі депутати проголосували одноголосно.

Розпочато конкурс з відбору банківських установ для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Гніванської міської ОТГ на депозитних рахунках у банках

Відповідно до п.7. Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 6 від 12 січня 2011 року та рішення 41 сесії Гніванської міської ради 7 скликання від 20.11.2019 року №1041 «Про розміщення коштів бюджету Гніванської міської ОТГ на депозитних рахунках в установах банків у 2020 році», Гніванська міська рада оголосила конкурс з відбору банківських установ для розміщення тимчасово вільних коштів загального фонду бюджету Гніванської міської ОТГ на депозитних рахунках у банках.

У Грижинцях відбулася зустріч з міським головою за чашкою кави

Вчора у селі Грижинці Гніванської ОТГ відбулася зустріч міського голови з мешканцями села. На зустрічі жителі мали змогу у неформальній атмосфері поспілкуватися з міським головою та особисто задати питання стосовно водогонів, асфальтування вулиць, школи та інші. Такі зустрічі міський голова планує проводити у всіх населених пунктах та мікрорайонах громади.

ДНЗ "Пролісок" відсвяткував свій ювілей

Сьогодні своє 80-річчя святкує Гніванський дитячий садочок №4 «Пролісок». Привітати садочок та колектив із Днем народження завітало чимало гостей, серед яких були: очільник громади Володимир Кулешов, начальник відділу освіти Лілія Капула, голова ГО «Гніванчани» Анатолій Дрозд, колеги з дитсадків Гніванської ОТГ та с. Селище, колишні працівники та випускники закладу.

Володимир Кулешов виборов срібло в змаганнях з шахів!

Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Колос" організовувало змагання з шахів серед очільників територіальних громад Вінничини. Гніванський міський голова Володимир Кулешов здобув срібну медаль! Щиро вітаємо із черговою перемогою та бажаємо нових здобутків!

Корисні посилання