"Збірна мерів України" виборола срібло у "Кубку єдності влади"

У Києві на спортивні базі "Динамо" в критому манежі відбувся "Кубок Єдності", в якому взяли участь футбольні команди: «Збірна мерів України», «Верховна рада», та «Маестро» (команда шоуменів України). З технічних причин у кубку не змогли взяти участь футболісти Уряду. Збірна мерів України виграла в команди Верховної ради 3:2 та зіграла в нічию з ФК «Маестро» 0:0, і здобула срібло! Перемогу отримали українські шоумени, третє місце - Верховна Рада. Після кубку Збірну мерів України запросив на зустріч Прем`єр - Міністр України Олексій Гончарук, який сам полюбляє спорт  і досить непогано грає у футбол. Під час бесіди Прем`єр подякував спортивним мерам, що пропагандують здоровий спосіб життя та представляють Україну на міжнародній арені. Також не обійшли питання розвитку громад та закінчення процесу децентралізації.

5-метрова ялинка відтепер красується на Могилівській площі

Відучора та на сотню літ наперід У МОГИЛІВЦІ НА ЦЕНТРАЛЬНІЙ ПЛОЩІ СЕЛА КРАСУВАТИМЕТЬСЯ СПРАВЖНЯ ЛІСОВА КРАСУНЯ - ЖИВА ЯЛИНКА... Вчора увечері на центральній площі села МОГИЛІВКИ знову кипіла робота. Тут було висаджено пятиметрове живе дерево зеленої ялини. Такий унікальний та щедрий дарунок зробила громаді села гарна та дружня родина ПРІДОЛОБІВ, справжніх патріотів села, меценатів, мешканців, які ніколи не стояли осторонь проблем громади.

"Кава з ароматом блюзу" в НВК

28 листопада учасники гуртка "Літературна студія" (керівник Григорук Н.Д.) були раді вітати гостей в літературній кав’ярні. Затишок, філіжанка смачного напою та смачні тістечка, легка музика саксафону та гітари дала можливість сповна насолодитися атмосферою заходу. Учасники гуртка читали уривки своїх улюблених прозових творів різних жанрів, а гості із захопленням слухали їх та відпочивали душею.

Прогноз погоди на 30 листопада-3 листопада 2019 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 30 листопада очікується хмарно з проясненнями, місцями невеликі опади, 01 грудня - без істотних опадів. Вітер північно-західний, 6-11 м/с. Температура повітря: 30.11 вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 0-5° тепла, 01.12 вночі 1-60 морозу, вдень від 3° тепла до 20 морозу.

Змагання з волейболу серед шкіл ОТГ

28 листопада 2019 р. у спортивній залі НВК відбулися змагання з волейболу серед хлопців. У змаганнях взяли участь команди шкіл ОТГ. Перемогу здобула команда волейболістів НВК "ЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія №2", яка зайняла почесне І місце, з чим їх і вітаємо!

Товариська зустріч баскетболістів Гнівані і Жмеринки

28.11.19 відбулася товариська зустріч баскетболістів Гнівані та Жмеринки. Не дивлячись на програш гніванчан чинному чемпіону Вінницької області, був отриманий важливий для нас ігровий досвід! Дякую колегам по баскетбольному майданчику!

Вихованці клубу "Самсон" - переможці Кубка України з УШУ САНЬШОУ!

Вітаємо переможців фіналу Кубка України з УШУ САНЬШОУ, які гідно представили нашу громаду. Пишаємося вами!!! Клуб «Самсон» та його тренер Олександр Анохін дякують міському голові Кулешову В.В. та Гніванській міській раді за придбаний спортивний інвентар та форму для команди.

ФК "Гнівань" на турнірі у Літині

27 листопада ФК "Гнівань" 2011 р.н. побували на турнірі у м. Літин. Чорно-сині зіграли чотири гри, з яких була і перемога, і дві нічиї, і невелика поразка. Черговий досвід, гарна підготовка до турніру у м. Львів, на який команда збирається у грудні цього року.

Витавська ЗОШ у Музеї пожежної слави Вінниччини

У рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності учні 5-8 класів Витавської ЗОШ відвідали Музей пожежної слави Вінниччини та дізнались багато цікаво про досягнення та героїзм працівників сфери МЧС.

Увага! Відключення водопостачання!

У зв'язку з приєднанням відремонтованого водогону до існуючої мережі водопостачання по вул. Соборній, 28 листопада з 9-00 до 16-00 год. буде відсутнє водопостачання по вул. Соборній (від Універмагу до залізничного вокзалу), по вул. Європейській (від Універмагу до технологічної дороги кар'єру) та вул. Сагайдачного. Вибачте за незручності!

Корисні посилання