Увага! Відключення електроенергії

За повідомленням СО «Тиврівські ЕМ» 26 листопада з 9.00 до 17.00 год. у зв’язку із ремонтними роботами буде знеструмлено споживачів, які отримують електроенергію від ЗТП 348 (навпроти автобусної зупинки по вул.Терешкової), а саме вул. Терешкової, част. вул.Козацької та част. вул. Перемоги.

«Голод 33-го – біль душі і пам’ять серця»

22 листопада в навчально-виховному комплексі під керівництвом учителя історії А.А. Савчука відбулася учнівська наукова конференція «Голодомор 1932-1933 років у наукових розвідках», присвячена вшануванню пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років та політичних репресій сталінського тоталітарного режиму.

"Пам’ять, що рятує..."

Кожен народ має свої традиції, історію, пам’ять. Минуло багато років від часу тієї страшної трагедії Голодомору 1932-1933 років. Ця тема не може бути байдужою для кожного з нас.

Активні могилівчани постійно долучаються до сільських суботників

"Кипіла сьогодні робота в центрі села Могилівки... - радіє Юрій Мельник. - Тут проходив загальносільський суботник, ініційований депутатами Гніванської міської ради, обраними від села Могилівки, Володимиром ПРІДОЛОБОЮ, Сергієм КОЖУХІВСЬКИМ, Лілією КАПУЛОЮ Зінаїдою БІЛОКОНЬ. Цю ініціативу підтримала завідувачка Могилівською філією Центру культури і дозвілля "Калина" Гніванської міської ради Анна ПАНТЯ.

Учні ЗОШ №3 вшанували пам'ять Небесної Сотні

З метою вшанування пам'яті Небесної Сотні та відзначення Дня Гідності та Свободи в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 м. Гнівань були проведені наступні заходи:

Демидівські школярі турбуються про пернатих друзів

25 листопада зробили гарну справу. Турбуючись про пернатих друзiв, виготовили печиво для птахiв з дiвчатками-другокласницями Демидiвської школи. Птахи взимку бояться не холоду, а голоду. Тож давайте будемо милосердними до наших крилатих друзiв!

Проводяться роботи по підсипці вулиць

Від самого ранку КП "Гніваньводопостач" проводить роботи з посипки вулиць громади. Першочергово посипаються вулиці з найбільшим навантаженням та ті, що ведуть до шкіл, садочків, медичних установ, організацій, підприємств. На жаль, підсипати відразу усі вулиці неможливо, тому будьте обережні. Дякуємо за розуміння!

До Дня жертв Голодоморів відбувся захід-реквієм

У рамках заходів до Дня пам’яті жертв голодомору та політичних репресій в Гніванському міському будинку культури відбувся мистецький захід-реквієм. Згадати та вшанувати всіх загиблих у роки голодомору прийшли представники міської ради, працівники бюджетних установ громади та місцеві жителі.

Корисні посилання