19 ЖОВТНЯ РОЗПОЧИНАЄМО ГОЛОСУВАННЯ!

19 ЖОВТНЯ РОЗПОЧИНАЄМО ГОЛОСУВАННЯ!

Шановні мешканці Гніванської ОТГ!  Згідно поданих заявок від вуличних комітетів, з 19 по  31 жовтня  2019 року розпочинається голосування за черговість асфальтування вулиць у 2020 році. Три вулиці, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть включені у перелік асфальтування на 2020 рік. Проголосувати за одну або декілька вулиць ви можете двома методами:

Автодорогу Браїлів-Гнівань відремонтують у 2020 році

Автодорогу Браїлів-Гнівань відремонтують у 2020 році

Державне підприємство "Служба місцевих та атомобільних доріг у Вінницькій області" розглянуло лист Гніванської міської ради щодо ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Браїлів-Гнівань, згідно колективного звернення жителів с.Могилівка. Керівництво підприємства повідомило офіційним листом Гніванську міську раду, що спеціалісти провели обстеження вищевказаної автомобільної дороги та подали пропозиції до дорожнього господарства Вінницької обласної державної адміністрації щодо її включення до переліку автомобільних доріг, на яких буде здійснюватися ремонт у 2020 році.

НВК: «Ми роду козацького діти» - гра–мандрівка

НВК: «Ми роду козацького діти» - гра–мандрівка

З давніх давен в Україні у народних піснях легендах, прислів’ях, казках возвеличується фізично дужа, здорова і сильна людина – козак. З метою виховання ціннісного ставлення до пізнання української культури, створення етнокультурного середовища, українських традицій в 3-іх класах (класні керівники О.А. Чорна, О.В. Поберецька, Т.В. Коваль) відбулися козацькі забави «Ми роду козацького діти».

Тиждень сталого розвитку в ЗОШ №1

Тиждень сталого розвитку в ЗОШ №1

З метою формування в здобувачів освіти уявлення про енергозберігаючі технології, розуміння ними необхідності бережливого ставлення до використання енергоносіїв, розвитку навичок роботи із різними джерелами інформації, уміння формулювати думку про способи економного використання електричної та теплової енергії, сприяння розвитку комунікативних навичок під час роботи у групі, уміння вислуховувати думку інших, формулювати власні переконання, сприяння вихованню активної життєвої позиції, почуття власної причетності до загальної справи, зокрема до проблем школи, міста   з 22 по 27 вересня в школі проведено Тиждень сталого розвитку. Про те як пройшли вони в класах розкажуть нижчеподані світлини. 2-А клас

Безпечне проведення десикації

Безпечне проведення десикації

Жмеринське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області нагадує керівникам сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств району про обробіток  посівів десикантами,  в т.ч. із використанням авіації.

Засідання виконавчого кабінету міської ради

Засідання виконавчого кабінету міської ради

В даний час в кабінеті міського голови відбувається чергове засідання виконкому Гніванської міської ради. На розгляд та затвердження членів виконавчого комітету винесено 11 питань, основні з яких: робота закладів культури, розташованих на території Гніванської ОТГ; затвердження звіту про виконання місцевого бюджету ОТГ за 9 місяців 2019 року; виділення громадянам одноразової грошової допомоги; приватизація державного житлового фонду та інші.

"Чи знаєш ти добу козацтва?" - тема заходу у ЗОШ №1

"Чи знаєш ти добу козацтва?" - тема заходу у ЗОШ №1

Напередодні свята Покрови у 8-А класі було проведено вікторину «Чи знаєш ти добу козацтва», де учні показали гарні знання з історії. А хлопці до того ж здивували всіх, представивши до уваги однокласників «Заповіді козаків».. Здається, ну що нового ще можна розказати про Січ? Дівчатка, в свою чергу, повідомили цікаву інформацію про те, що насправді Січей було декілька. І кожна дівчинка розповідала про  часи  існування та історію кожної з них.

День українського козацтва святкували в ЗОШ №1

День українського козацтва святкували в ЗОШ №1

Щорічно в жовтні в нашому закладі проводиться місячник національно-патріотичного виховання. 14 жовтня у переддень    Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА), Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці  – у школі було проведено   ряд заходів, метою яких стало формування в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь та історичних віх.

Корисні посилання