"З 1 жовтня монетами 1,2,5 копійок не можна розраховуватись" - повідомляє Нацбанк України

З 1 жовтня 2019 року українці не зможуть використовувати монети 1, 2 та 5 копійок для здійснення готівкових розрахунків. Ці монети перестануть бути платіжних засобом та будуть вилучені з готівкового обігу.

З Днем людей похилого віку привітали підприємці громади одиноких людей

Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. На жаль, далеко не всі люди похилого віку можуть насолоджуватись мудрістю прожитих років через хвороби, самотність, мізерні пенсії.

Добрі справи творити ніколи не пізно!

Викликає велике захоплення відношення до людей похилого віку, інвалідів, сімей, які перебувають у складних обставинах, що проживають у селах Демидівка та Могилівка директора ТОВ « Демидівський граніт» Толкача Петра Івановича та заступника, комерційного директора Прідолоби Володимира Михайловича, що також є депутатом Гніванської міської ради.

Учителів-пенсіонерів привітали із прийдешнім професійним святом учні школи №3

Традиційно на початку жовтня учні Гніванської школи №3 відвідують учителів-пенсіонерів, аби привітати їх з прийдешнім професійним святом та запросити на святкування до рідної школи, якій вони присвятили роки життя.

Благодійна акція «П’ять картоплин» в НВК

Кожного року в рамках відзначення Дня людей похилого віку в навчально-виховному комплексі традиційно проводиться  акція доброти під зворушливою назвою «П’ять картоплин».

Триває подача документів на черговість асфальтування вулиць громади

Шановні мешканці ОТГ! Нагадуємо, що до 16 жовтня триває подача документів для голосування на визначення черговості асфальтування вулиць громади. Наразі вже створено 6 вуличних комітетів, які подали протоколи зборів та листи-звернення. Для того, щоб подати свою вулицю на голосування мешканцям вулиць НЕОБХІДНО: 1. З 16 вересня по 16 жовтня створити вуличний комітет шляхом загальних зборів мешканців вулиці; обрати голову, який буде представляти інтереси вулиці. 2. Підготувати звернення від голови вуличного комітету з підписами мешканців про винесення вулиці на голосування.

Прогноз погоди на 2-5 жовтня

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 2-3 жовтня очікується хмарно з проясненнями, 02.10 без опадів, 03.10 вночі без істотних опадів, вдень дощ. Вітер: 02.10 південний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с, 03.10 північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря: 02.10 вночі 6-11° тепла, вдень 19-24° тепла, 03.10 вночі 9-14° тепла, вдень 19-24° тепла.

На строкову службу до лав ЗСУ проводжали гніванчан

Сьогодні в Тиврівській РДА відбулися урочисті проводи призовників осіннього призову 2019 року на строкову службу до лав Збройних Сил України. Провести хлопців зібралися: керівництво району, батьки, родичі та друзі.

Засідання фокус-групи з метою дослідження думки жителів громади щодо правової допомоги

1 жовтня в кабінеті Гніванського міського голови відбулося засідання фокус-групи у рамках співпраці між Гніванською міською радою та Вінницькою обласною правозахисною організацією «Джерело надії», спеціалістами якої й було організовано захід. З метою напрацювання ідей та рекомендацій щодо стратегічного плану розвитку громади та місцевої програми по наданню безоплатної правової допомоги мешканцям на засідання були запрошені жителі ОТГ, а також представники органів місцевого самоврядування.

Засідання членів ГО "Рада ветеранів"

Сьогодні в залі засідань Ради ветеранів відбулося засідання членів організації, на яке було запрошено заступника голови Тиврівської РДА Олександра Заворітнього. Присутні мали змогу почути відповіді на свої хвилюючі питання. Також до Дня людей похилого віку членів ГО "Рада ветеранів" та ветеранського хору "Джерело" привітав голова організації Іван Шевчук, а невеликі продуктові набори отримали від постійного мецената Анатолія Дрозда.

Корисні посилання