Увага! Оголошення

Увага! Оголошення

21 березня 2019 року о 10.00 год. в приміщенні Ради ветеранів відбудеться семінар-нарада з представниками Управління Держпраці у Вінницькій області. Запрошуємо взяти участь у нараді керівників, роботодавців та інженерів з охорони праці підприємств Гніванської ОТГ.

«Наша дума, наша пісня – не вмре, не загине…»

«Наша дума, наша пісня – не вмре, не загине…»

Днями в нашій громаді згадували видатного українського поета, прозаїка, драматурга та художника, який все своє життя і творчість присвятив українському народу – Тараса Григоровича Шевченка.

3 км узбіччя вздовж дороги Вінниця-Тиврів стали чистими!

3 км узбіччя вздовж дороги Вінниця-Тиврів стали чистими!

Члени ГО «Гніванчани», які в цей день складалися в основному з працівників міської ради, разом з громадською організацією «Центр Промінь надії» у суботу провели першу в нинішньому році акцію з прибирання ділянки на узбіччях вздовж дороги Вінниця – Тиврів за межами громади. А проявив ініціативу  місцевий активіст Владислав Пугач, який і виявив бажання зробити гарну справу.  Місце проведення суботника визначив  міський голова. 

У Гнівані розпочали грейдерувати вулиці

У Гнівані розпочали грейдерувати вулиці

З настанням сприятливих погодних умов Гніванською міською радою розпочато грейдерування вулиць міста. Однак не на всіх вулицях це можливо зробити безперешкодно. Заважає проведенню робіт гілля дерев, які ростуть на проїжджій частині; будівельні матеріали (каміння, відсів, цегла та ін.), які окремі громадяни зберігають на вулиці біля своїх будинків, а також, залишений на вулицях автотранспорт (автомобілі, причепи). Прохання до всіх мешканців дотримуватися Правил благоустрою громади! За невиконання вимог порушники будуть оштрафовані (від 340 грн. до 1360 грн.). Дякуємо за розуміння та співпрацю!

Корисні посилання