Реконструкція залу засідань під ЦНАП уже розпочалася!

В грудні місяці 2018 року на бюджетній сесії Гніванської міської ради було розприділено кошти на 2019 рік, в тому числі виділення коштів на реконструкцію залу засідань міської ради під майбутній Центр надання адміністративних послуг громадянам (ЦНАП). Сьогодні розпочалися роботи по демонтажу старого приміщення залу засідань. Реконструкцію планують закінчити до квітня 2019 року.

ФК "Гнівань" на Кубку дружби у м. Львів

З 7 по 10 лютого вихованці ФК "Гнівань"  2003-04р.н. взяли участь у Кубку дружби (м. Львів),  де стали бронзовими призерами. Кращим нападником турніру визнано Соколенка Владислава, а кращим тренером - Цехмейстра Олександра. Вітаємо! Ви найкращі!

Обласні змагання з баскетболу серед дівчат в смт. Стрижавка

9 лютого в смт. Стрижавка відбулись Обласні змагання з баскетболу серед дівчат 2002 р.н., в яких взяла участь і наша Гніванська команда дівчат-баскетболістів. Змагання відбувалися за сприяння Управління фізичної культури та спорту Вінницької ОДА, Відділення НОК у Вінницькій області та Федерації баскетболу Вінницької області. У підсумку наша ДЮСШ міста посіла 2 місце, з чим і вітаємо наших дівчат! Усі призери чемпіонату були нагороджені грамотами та медалями Управління фізичної культури та спорту Вінницької ОДА. А ми, в свою чергу, бажаємо команді цікавих ігор та нових перемог!

«Правила безпеки очима дітей»

У навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія №2» відбулась зустріч  учнів 2- 4-х класів з головним інспектором відділу техногенної безпеки головного управління ДСНС України у Вінницькій області підполковником служби цивільного захисту П.А. Кушнірем та провідним фахівцем Тиврівського районного сектора техногенної безпеки старшим лейтенантом служби цивільного захисту  О.В. Сторожук. Працівники ДСНС поглибили знання дітей про причини та обставини виникнення пожеж, загибелі і травмування людей в них, згадали правила протипожежної безпеки. Учні переглянули фільм «Правила безпеки очима дітей», з якого запам’ятали, як потрібно себе вести при виявленні підозрілих предметів: телефонувати за номером  101,  потрібно повідомляти оперативно-рятувальну службу, органи місцевої влади, поліцію та батьків про надзвичайну ситуацію, свідками якої вони стали.

Відкрита першість ОТГ з баскетболу

9 лютого в м. Гнівань відбулася Відкрита першість ОТГ з баскетболу. Перше місце посіла команда «Гнівань-Витава», друге місце - «Гнівань-центр», третє місце зайняла команда «Освіта». Бажаємо учасникам успіхів та подальших перемог, а всіх жителів ОТГ запрошуємо приймати участь в наступних змаганнях!

Увага! Особистий прийом працівником держгеокадастру відбудеться 12 лютого

12 лютого з 09-00 до 13-00 год. у відділі із земельних та житлово-комунальних питань Гніванської міської ради, який зараз знаходиться по вул. Соборній, 64 (бувше приміщення молочної кухні) буде здійснюватися особистий прийом громадян Брижеватою Оленою Михайлівною - заступником начальника відділу у Тиврівському районі ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області. На прийомі громадяни зможуть отримати кваліфіковану консультацію із земельних питань та земельного законодавства.

Увага!!! Розпочинаємо реєстрацію на отримання дитячих подарунків "Сумка Самарянина"

Громадська організація "Центр Промінь надії" оголошує акцію "Сумка Самарянина" для отримання дитячих подарунків. дійсна для дітей Гніванської ОТГ з малозабезпечених, багатодітних родин та сімей переселенців з зони АТО, також для дітей з інвалідністю. Реєстрація триватиме до кінця лютого. Про дату отримання подарунків буде повідомлено згодом. "Попереджуємо, що залишаємо за собою право робити відбір кандидатів" - сказала Ольга Бобрусь.

Семінар-нарада для працівників із соціальної роботи відбувся у Вінниці

7 лютого в м.Вінниця відбувся семінар-нарада директорів ЦСССДМ та закладів соціального обслуговування області за підсумками роботи у 2018 році. Участь у семінарі-нараді взяли представники Гніванської ОТГ, які займаються соціальними питаннями у нашій громаді, а саме: Валентина Компанець, Марія Яворська та Вікторія Шаргородська.

Корисні посилання