Про децентралізацію говорили в ефірі UA: Вінниця

Децентралізація та процеси створення спроможних громад на Вінниччині  - тема програми  Національного суспільного телебачення, що вийшла  днями в ефір на UA:Вінниця. Учасниками телепрограми «Тема дня» стали голова нашої  Гніванської  ОТГ – Володимир Кулешов та Євген Шаповалов -  радник з децентралізації  Вінницького Центу розвитку місцевого самоврядування.

«Положення про порядок призначення житлових субсидій»

На виконання доручення заступника голови обласної державної адміністрації І. Івасюка від 22.01.2019 року №01.01-58/435 доводимо до Вашого відома, що постановами Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 року №1176 «Деякі питання надання житлових субсидій населенню у грошовій формі» та від 21 жовтня 1995 року №848 «Положення про порядок призначення житлових субсидій» (із змінами) передбачено перерахування коштів з рахунків отримувачів житлових субсидій на рахунки управителів, об’єднань, виконавців послуг через АТ «Ощадбанк».

Комісія вивчала новий приміський маршрут

У зв’язку з відкриттям нового приміського автобусного маршруту «Демидівка - Гнівань» 13 лютого комісія, до складу якої ввійшли представники відділу безпеки дорожнього руху, якості та технічного контролю ДП «Служба місцевих доріг у Вінницькій області», Укртрансінспекції, представники міської ради, староста сіл Могилівки та Демидівки, провела обстеження доріг та дорожніх об’єктів, залізничних переїздів, що знаходяться на автодорогах та вулицях населених пунктів, які будуть задіяні під час перевезення пасажирів на цьому маршруті.

Увага! Допомога!

Звертаємося з проханням до усіх небайдужих! Нещодавно у сім’ї Віктора Пурдика сталася неприємна ситуація, а саме у дочки Аліни, якій 15 років, лікарі діагностували пухлину головки підшлункової залози.

Механізм надання житлової субсидії у готівковій формі

З 1 березня 2019 року стартує ще одна модель монетизації субсидій – «живі» гроші для розрахунків за комунальні послуги, тобто субсидія виплачуватиметься безпосередньо одержувачам субсидії. Відповідне рішення було прийнято 06 лютого 2019 року Кабінетом Міністрів України.

З Днем закоханих!

Любі друзі! Вітаємо вас зі святом всіх закоханих- Днем Святого Валентина! Нехай завжди буде поруч та людина, яка буде любити вас, цінувати, поважати, допомагати в усьому, дарувати незабутні хвилини і моменти нестримного щастя! Зі святом!

Тхеквондисти Гнівані в числі переможців!

7 лютого у смт. Літин відбувся Відкритий чемпіонат Літинської ДЮСШ з Тхеквондо ВТФ серед юнаків та дівчат 2005-2007 р.н., 2008-2009 р.н., 2010-2011 р.н., та дітей 2012 – 2013 р.н. У чемпіонаті взяли участь представники Літина, Гайсина, Вінниці, Сутиски, Гнівані, Шершні, Демидівки і Тиврова. Загалом це понад 150 учасників.

Ароматні іграшки руками дітей

"Кіт, кава, ваніль, кориця, іграшка, любов, творчість" - хіба не найкращі слова? А коли вони всі одразу? Саме ними можна описати даний майстер-клас, що днями відбувся в навчально-розвиваючому центрі "Поліглот" (м. Гнівань). Діти власними руками виготовили іграшки, які стануть гарним подарунком  до Дня Св. Валентина!

Увага! Вакцинація домашніх тварин проти сказу

Повідомляємо, що зараз по місту працюють ветеринари, які проводять щеплення домашніх тварин (котів та собак) проти сказу.  15 лютого 2019 року об 11 год. 30 хв. по вул. Промислова (р-н «ЖБК») будуть проводити профілактичне щеплення тварин. Місце збору – біля магазину. Вартість 1-го щеплення – 10 грн. Аби запобігти розповсюдження вірусу сказу, будь ласка, не відмовляйте у вакцинації домашніх тварин! Адже це необхідно для вашого ж здоров’я!

Корисні посилання