Гніванський костел визнаний Санктуарієм!

Гніванський костел визнаний Санктуарієм!

Грандіозна (без перебільшення значення слова) подія відбулася 16 березня в Гнівані! Костел Св. Йосифа отримав статус святого місця для паломництва прихильників римо-католицької віри та визнаний таким, який здатен оберігати родини та батьків. В цей день більше сотні священників з України та ближнього закордону прибули у наше місто, щоб бути присутніми на проголошені Санктуарію Ординарієм Кам'янець-Подільської дієцезії єпископом Леоном Дубравським.

В Гніванській НВК зустрічали птахів - "Пернату родину"

В Гніванській НВК зустрічали птахів - "Пернату родину"

Вчора учні 3 – В класу разом із батьками радо зустріли «пернату родину» з далеких країв до рідної домівки. Класний керівник Кіт І.І. та учні підготували театралізоване свято з піснями і танцями, яке відбулося в актовій залі НВК "ЗШ І-ІІІ ст. -  гімназія №2", а на завершення свята діти мали змогу посмакувати смаколиками у вигляді пташечок. Батьки, які були присутні на святі, висловили щиру вдячність за гарно підготовлене свято класному керівнику Ірині Іванівні.

"Поезія - це завжди неповторність"

"Поезія - це завжди неповторність"

Її ліричні поезії про любов, про природу, її картинки з життя просякнуті такою снагою, таким батьківським відчуттям вічності, що інколи здається, що краще написати уже не можна, що краще сказати людині просто несила. А з’являються нові вірші – і бачиш: геній Ліни Костенко невичерпний. 

Відбувся черговий виконком міської ради

Відбувся черговий виконком міської ради

19 березня в кабінеті міського голови відбулося чергове засідання виконкому Гніванської міської ради, на якому було розглянуто 22 питання, основними з яких були: встановлення тарифу на теплову енергію, вироблену на установці з використанням альтернативних джерел енергії, для потреб військової частини А2287; затвердження мережі автобусних маршрутів загального користування (Демидівка-Гнівань); надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції мереж зовнішнього освітлення по вул. Братів Мідяних, част. вул. Набережна та част. вул. Чайковського села Демидівка; надання дозволу на видалення дерев, а також виділення громадянам одноразової грошової допомоги та ін.

Вічна пам'ять...

Вічна пам'ять...

Сьогодні минає 2 роки з дня смерті Демидівського сільського голови Браславеця Івана Петровича. Колеги та односельчани пам'ятають Івана Петровича як грамотного і досвідченого керівника, надійного товариша, гарного сім'янина. Саме Іван Петрович був натхненником об'єднання Гніванської та Демидівської громад.  Світла Вам пам'ять, Іване Петровичу!

Увага! Конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців

Увага! Конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року №315 «Про затвердження Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)» та в рамках Плану дій реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020 року з 11 березня 2019 року оголошено конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи). 

Увага! Оголошення

Увага! Оголошення

Жителі м. Гнівань, які орендують городи по вул. Вапняра, просимо прибути 20 березня 2019 року о 10 год. ранку на дану земельну ділянку для вирішення питання по проведенню оранки городів (з собою мати квитанції на сплату за оренду земельної ділянки в 2018 році).

Наші волейболісти знову перші!

Наші волейболісти знову перші!

Завершився чемпіонат ОДЛ з волейболу серед юнаків 2005 р.н. та молодших з таким результатом: 1 місце  - ОСДЮСШ (відділення м. Гнівнь); 2 місце - ОСДЮСШ (відділення м. Бар); 3 місце - КДЮСШ м. Козятин. 

Корисні посилання