У Гнівані по місту встановили  відеоспостереження

У Гнівані по місту встановили відеоспостереження

Камера відеоспостереження є обов'язковим і невід'ємним елементом безпеки у кожному місті. Тому Гніванською міською радою була розроблена та затверджена Програма по встановленню відеоспостереження на території Гніванської міської ради.

З Днем Всесвітнього туризму!

З Днем Всесвітнього туризму!

Всесвітній день туризму всі любителі подорожей відзначають 27 вересня. Це свято започаткували члени Всесвітньої туристичної організації. Датою заснування свята вважається 27 вересня 1979 року.

Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього

Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього

Сьогодні, 27 вересня, православні українці відзначають Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього.  У народі це свято називають коротко — Здвиженням. І трактування його значення також значно простіше: земля “движеться” ближче до зими. Настають холодні дні, а птахи відлітають до вирію. До речі, мало хто знає, але до вирію за легендами вирушають не лише птахи, але і змії. Тож йти до літа в цей період часу не можна не лише через небезпеку сполохати змій і отримати укус, але й щоб не заважати їм прямувати до магічної теплої країни. 

У Гнівані пройшло виїзне засідання Клубу голів ОТГ Вінниччини

У Гнівані пройшло виїзне засідання Клубу голів ОТГ Вінниччини

21 вересня у Гніванському міському будинку культури відбулося виїзне засідання Клубу голів ОТГ Вінниччини. Захід проходив за сприяння Вінницького Центру розвитку місцевого самоврядування, Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування та Гніванської міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до п.7. Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 6 від 12 січня 2011 року та рішення 29 сесії Гніванської міської ради 7 скликання від 30.08.2018 року №5652 «Про розміщення коштів бюджету Гніванської ОТГ на депозитних рахунках в установах банків у 2018 році», Гніванська міська рада оголосила конкурс з відбору банківських установ для розміщення тимчасово вільних коштів загального фонду бюджету Гніванської ОТГ на депозитних рахунках у банках.

Корисні посилання