День фізкультури і спорту відзначили в  нашій ОТГ

День фізкультури і спорту відзначили в нашій ОТГ

8 вересня 2018 року, незважаючи на погані погодні умови, все ж таки відбулися міські змагання із 5 видів спорту за підтримки Гніванської міської ради та ГО «Спортивна рада м. Гнівань». Святковий захід, приурочений Дню фізичної культури і спорту, пройшов у спортзалі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія №2».  Розпочалося спортивне свято з вітального слова міського голови В.В. Кулешова, який взяв участь майже у всіх видах змагань та здобув призові місця. 

Всесвітній день запобігання суїциду

Всесвітній день запобігання суїциду

З ініціативи Міжнародної асоціації по запобіганню самогубствам (МАПС) при активній підтримці Всесвітньої організації охорони здоров'я та під патронажем Організації Об'єднаних Націй 10 вересня щорічно відзначається Всесвітній день запобігання самогубствам або Всесвітній день запобігання суїциду.

З ДНЕМ ВІЙСЬКОВОЇ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ!

З ДНЕМ ВІЙСЬКОВОЇ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ!

Події, особливо останнього століття, показали як важлива і ефективна військова розвідка. Її відомство зовсім не афішує себе. Про її подвиги ми зазвичай дізнаємося набагато пізніше, ніж вони мають місце бути. В основному це відбувається на підставі відкритих документів, які стають доступні нашому суспільству по закінченню строків давності грифу «цілком таємно» і свідчать про безпрецедентні подвиги наших військових розвідників, для яких їхня діяльність не виходить за рамки звичайних відпрацьованих ситуацій.

Залучені кошти з обасного бюджету на будівництво спортивного корпусу у м.Гнівань

Залучені кошти з обасного бюджету на будівництво спортивного корпусу у м.Гнівань

Проект Гніванської міської ради «Спортивному корпусу у м.Гнівань бути» став переможцем п’ятнадцятого обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад у 2018 році. Додатково до Гніванського бюджету будуть залучені з обласного бюджету кошти в сумі 400,0 тис.грн.

Урочисто на заслужений відпочинок провели завідуючу дитячої бібліотеки

Урочисто на заслужений відпочинок провели завідуючу дитячої бібліотеки

З нагоди проведення на заслужений відпочинок завідуючу дитячої бібліотеки м. Гнівані Даньчук Лідію Цер'янівну у приміщенні Гніванської міської ради зібралися працівники культури, голова ГО «Гніванчани», бібліотекарі та ін.

Заміна покрівлі ЦПСМД

Заміна покрівлі ЦПСМД

Нещодавно адміністрація Гніванського Центру первинної медико-санітарної допомоги підписали угоду з підрядною організацією про виконання робіт з капітального ремонту приміщення. Роботи розпочалися із заміни покрівлі, а наступним етапом буде утеплення стін ЦПМСД .

І ЗНОВУ ДЗВІНОК ПОКЛИКАВ НА УРОК

І ЗНОВУ ДЗВІНОК ПОКЛИКАВ НА УРОК

От і настав новий навчальний рік для школярів, вчителів та батьків. Свято Першого дзвоника відбулося у всіх школах нашої громади. Під радісні оплески школи зустріли першокласників, які ступили на новий щабель свого життя, де здобудуть нові знання, нові емоції та нові життєві принципи.

Корисні посилання