Небезпечні бурульки!

Небезпечні бурульки!

В зв’язку зі складними погодними умовами (відлиги та заморозки) виникає загроза падіння бурульок! Будьте уважні особливо при знаходженні поруч з висотними будівлями. Міська рада розпочала роботу по знешкодженню небезпечних бурульок з дахів бюджетних установ. Всім власникам будівель (магазини, ресторани, підприємства, установи та інш.) вимога - ліквідувати небезпечні бурульки)! Мешканців громади прохання - повідомляти про небезпечні місця міську раду!

У Вінниці відбулися змагання з футзалу

У Вінниці відбулися змагання з футзалу

12 лютого у м.Вінниця відбувся чемпіонат області з футзалу серед дівчат.Наш район представляла Тиврівська РДЮСШ.За команду району виступали дівчата з Гніванської ОТГ.Вусата А. з м.Гнівань та Лемещак А.з с.Могилівка.Дівоча команда району здобула дві перемоги з загальним рахунком 4:2.Анна і Анастасія відмітились дублями.А в боротьбі за перше місце поступилися більш досвідченим суперницям із Вінниці. Срібло теж чудовий результат.Вітаємо дівчат і всю команду РДЮСШ Тиврів.

У Вінниці обговорили проблеми виборчого законодавства в контексті реформи децентралізації

У Вінниці обговорили проблеми виборчого законодавства в контексті реформи децентралізації

«Законодавче регулювання у сферах локальної демократії та правового статусу депутатів місцевих рад: поточний стан і перспективи удосконалення». Під такою назвою, 12 лютого у Вінниці за ініціативи Комітету Верховної Ради з державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, відбулось засідання круглого столу.

У Гнівані продовжують боротися з негодою

У Гнівані продовжують боротися з негодою

Комунальна техніка продовжує посипати та чистити вулиці громади від снігу.Вчора комунальники розчистили близько 80% вулиць. Сьогодні в планах розчистка сільських вулиць та прибудинкових територій. Прохання мешканців по можливості не залишати транспорт на проїжджих частинах, а також повідомляти про стан вулиць керівництво міської ради та особисто міського голову тел. 067 4304324

Корисні посилання