У Гніванській лікарні відкрили ігрову кімнату  для найменших пацієнтів

У Гніванській лікарні відкрили ігрову кімнату для найменших пацієнтів

  Нещодавно у дитячому відділенні Гніванської  міської лікарні було відкрито  ігрову кімнату для маленьких пацієнтів. Кошти для облаштування даної кімнати виділили  депутатами Гніванської міської ради у сумі 15 тисяч гривень, решту - меценати члени ГО «Гніванчани» Анатолій Дрозд та Володимир Кулешов.

Міжнародна конференція у Києві

Міжнародна конференція у Києві

В цей час у м. Києві в Національному агенстві України з питань державної служби, проходить міжнародна конференція. Делегацію з Вінничини разом з чотирма колегами та керівником Центру підвищення кваліфікації при облдержадміністрації Пишиніною Т.С., представляє Гніванський міський голова Володимир Кулешов.

Про відключення електроенергії

Про відключення електроенергії

СО "Тиврівські електричні мережі" повідомляють, що 4-5 жовтня з 9-00 до 17-00 год. будуть проводитись роботи по поточному ремонту фідерів В-10 Ф-20,22,24,28 ПС 110/35/6 Гнівань.

30 вересня бібліотекарі святкують своє професійне свято.

30 вересня бібліотекарі святкують своє професійне свято.

Напередодні Всеукраїнського Дня  бібліотекаря, який традиційно відзначають 30 вересня, міський голова привітав керівників бібліотек з професійним святом. Також побажав  творчої наснаги, міцного здоров’я та натхнення. Всі бібліотекарі отримали вітальні листівки та квіти.

Увага! Конкурс перенесено.

Увага! Конкурс перенесено.

В зв’язку з останніми подіями, що склалися в м. Калинівка, Всеукраїнський Відкритий конкурс вокального мистецтва "Осіння Мелодія", який мав відбутися в м. Гнівань 30 вересня та 1 жовтня, перенесено на 7-8 жовтня.  Інформацію надала директор та засновник конкурсу- Магнушевська Т.А

Запрошуємо на суботник!

Запрошуємо на суботник!

30 вересня о 9-00 год. запрошуємо всіх  небайдужих жителів міста долучитися до участі у суботнику, який відбудеться на території Гніванської  міської станції юних техніків і натуралістів. Плануємо облагородити територію, для більш комфортного проведення дозвілля дітей.

Корисні посилання