Станція юних натуралістів провела посвяту в юннати

Станція юних натуралістів провела посвяту в юннати

В жовтні в Гніванській міській станції юних натуралістів відбулась урочиста посвята в юннати. Маленькі гніванчани успішно подолали багато складних і веселих перешкод і довели що гідні поповнити славний легіон захисників природи. Продовжуючи традицію, ветерани станції пов'язали новачкам зелені галстуки.

Гніванській музичній школі виповнилося 30 років!

Гніванській музичній школі виповнилося 30 років!

22 жовтня 2017 року відбувся Ювілейний концерт Гніванської дитячої музичної школи з нагоди 30-ї річниці з дня заснування. У міському Будинку культури зібралися шановані гості, випускники , батьки, викладачі та багато друзів нашої школи. Зустрічав гостей урочистим маршем дитячий духовий оркестр під керівництвом А. Волосяного та О. Криська. На святковій сцені розгорнулось яскраве дійство у виконанні учнів вокального та хореографічного відділів керівники Ю.Максименко , І.Мазур. Пролунали перші вітальні акорди. На сцені з”явились винуватці свята — педагогічний колектив на чолі з Заслуженим працівником культури України Т.Гуцал та першим директором Г.Івановим.

Таємничий  Хеловвін

Таємничий Хеловвін

 День усіх святих або  Хеловвін, який є дуже популярним у Сполучених Штатах Америки, набув останнім часом неабиякої популярності в Україні. Дітлахи із задоволенням розмальовують обличчя, вдягають костюми різних героїв, виготовляють ліхтарі з гарбузів, організовують та беруть участь у заходах, присвячених цьому дню.

При в'їзді в місто встановили Тризуб

При в'їзді в місто встановили Тризуб

Нещодавно при в'їзді в  Гнівань встановили Тризуб, висота якого становить  майже 3 метри.  Міський голова дякує директору ПП "Січ" Олексію Сінельнику за такий подарунок нашому місту. А також членам ГО "Гніванчани", які долучилися до встановлення Тризуба а саме: А.Дрозду, В.Філіпенку, А.Висідалку, В.Москалюку, О.Заворітньому, С.Розгонюку. Ще один такий Тризуб буде встановлено на виїзді з міста та розмальований в кольори Державного Прапора.

Корисні посилання