23 жовтня 2017 року в м. Вінниця відбулася друга прес-конференція проекту

23 жовтня 2017 року в м. Вінниця відбулася друга прес-конференція проекту

23 жовтня 2017 року в офісі Єврорегіону «Дністер» відбулася прес-конференція, присвячена проміжним підсумкам реалізації проекту «Належне управління територіальних громад: досвід стратегічного планування країн Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства». У прес-конференції взяли участь голова Єврорегіону «Дністер» Сергій Татусяк, координатор проекту Анастасія Ланова, експерт проекту та директор Єврорегіону Андрій Кавунець, голова Вінницького обласного відділення Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» і партнер проекту Олексій Гаврилов, координатор проекту в Республіці Молдова В'ячеслав Бурлаку, учасники проекту та представники регіональних ЗМІ.

Візит польських партнерів

Візит польських партнерів

13 та 14 жовтня в нашому місті  з робочим візитом перебувала делегація  партнерів із гміни Сухи-Ляс. Члени делегації відвідали бюджетні установи міста. Першим місцем, яке відвідала делегація була загальноосвітня школа - гімназія №2.

Козацькі розваги

Козацькі розваги

 У цьому році вже втретє на спортивному майданчику Гніванських міських станцій юних техніків та натуралістів у день  Покрови Пресвятої Богородиці, що відзначається 14 жовтня,  водночас з Днем Українського козацтва та Днем захисника України відбулося козацьке свято.

"Битва хорів" знову відбулася у Гнівані

"Битва хорів" знову відбулася у Гнівані

12 жовтня у Гніванському будинку культури відбулось чудове свято таланту завзятості та натхнення – фестиваль народних хорів.  До нашого містечка з’їхались колективи з Жмеринки, Тиврова, Козятина, Хмільника, Вінниці. Багаті різнобарвні прекрасні костюми, захоплюючий спів колективів, запальний репертуар, незвичайна обробка творів. Виступи колективів супроводжувались оваціями та викриками : «Браво!» . Це був шалений вибух емоцій усього залу. Глядачі та учасники були підхоплені хвилею патріотизму та гордості за нашу Вітчизну та наш багатостраждальний але великий український народ. 

Корисні посилання