Пишаємося нашими гніванчанами!

Пишаємося нашими гніванчанами!

Знакова подія для нашого міста.4 березня 2018 р.В черговому турі чемпіонату України з футболу. У грі КАРПАТИ-ШАХТАР,що проходив у м.Львів. На 68 хв.матчу на полі у складі КАРПАТ, під 81 номером, з'явився наш гніванчанин -Ременюк Андрій. Вітаємо його з дебютом. Бажаємо перемог.

28 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гніванської міської ради.

28 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гніванської міської ради.

28 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гніванської міської ради. На засідання було винесено 12 питань, а саме: «Про фінансово-господарську діяльність КП „Гніваньводопостач»,

Сьогодні в Україні - День Героїв Небесної Сотні

Сьогодні в Україні - День Героїв Небесної Сотні

День відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Створення ЦНАП в ОТГ

Створення ЦНАП в ОТГ

15 лютого у м. Вінниця відбувся круглий стіл на тему: "Створення ЦНАП в ОТГ", який організував Вінницький Центр розвитку місцевого самоврядування. Представникам об’єднаних громад області презентували роботу ЦНАП Якушинецької та Северинівської ОТГ, які вже успішно функціонують та надають близько 100 послуг населенню своїх територій. У планах Гніванської міської ради також є відкриття Центру надання адміністративних послуг на території ОТГ .

Гнівань знову залучив грантові кошти

Гнівань знову залучив грантові кошти

15 лютого відбувся стартовий візит Команди Підтримки програми «Угода Мерів – Демонстраційні проекти» до м. Гнівань. Проект «Енергоефективний Гнівань - енергетична політика для сталого розвитку міста Гнівань» Гніванської міської ради є одним із переможців грантового конкурсу 2017 року у рамках регіональної програми для країн Східного партнерства щодо підтримки Угоди Мерів, як флагманської ініціативи зі сталого муніципального розвитку.

Відбулося  засідання робочої групи щодо стратегічного планування

Відбулося засідання робочої групи щодо стратегічного планування

15 лютого у приміщенні Гніванської міської ради відбулося засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Гніванської ОТГ. Учасники Робочої групи розглянули напрацьований варіант проекту Стратегії, а також спільно допрацювали проекти ідей, які ляжуть в основу Плану реалізації Стратегії. Крім членів робочої групи на засіданні були присутні представники Єврорегіону «Дністер», які співпрацюють з Гніванською ОТГ та допомагають у написанні стратегії.

Корисні посилання