До уваги внутрішньо переміщених осіб!

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Нагадуємо, що у Гніванському міському будинку культури переселенці можуть отримати допомогу одягом та взуттям, а в міській раді отримати памперси та дитяче харчування.

Завтра відбудеться поховання Василя Голубахи...

Завтра відбудеться поховання Василя Голубахи...

Наша громада знову в жалобі. Своє життя за Батьківщину віддав сорока семирічний гніванчанин Василь Миколайович Голубаха. 22 квітня на Донеччині, захищаючи нашу країну від рашистів, він трагічно загинув. Чоловік народився в Могилівці, проживав з сім’єю у Гнівані. В перші дні війни Василь добровільно записався до лав Національної гвардії України та брав участь у бойових діях. Він був дуже чуйним, добрим, веселим, життєрадісним та працьовитим. Мав золоті руки, ніколи не сидів без діла, будь-яка справа, за яку він брався, завжди вдавалася. Василь любив сім’ю, людей та Україну, за яку віддав найцінніше - своє життя!

В ТРАВНІ НЕ ВСІ ВИМУШЕНІ ПЕРЕСЕЛЕНЦІ ОТРИМУВАТИМУТЬ ДОПОМОГУ

В ТРАВНІ НЕ ВСІ ВИМУШЕНІ ПЕРЕСЕЛЕНЦІ ОТРИМУВАТИМУТЬ ДОПОМОГУ

З наступного місяця не всі внутрішньо переміщені особи отримуватимуть допомогу. Виплата допомоги ВПО буде здійснюватися до кінця воєнного стану. Проте уже з травня цього року такі виплати зможуть отримувати не всі ВПО — КМУ постановою №457 вніс зміни до Порядку надання допомоги на проживання ВПО, затвердженого постановою КМУ від 20.03.2022 р. № 332.

Добрі справи напередодні Великодня

Добрі справи напередодні Великодня

Напередодні Великодніх свят запашні паски та крашанки до свого кошика від Потоківського старостату отримали переселенці, які проживають у с. Потоки та с. Рижавка, малозабезпечені сім’ї, одинокі особи похилого віку, а також сім’ї мобілізованих на службу в ЗСУ. Дякуємо усім, хто долучився до доброї справи та маленьким гостинцем підтримав односельчан у такий нелегкий час.

У Гнівані розкажуть як діяти при ураженнях в наслідок застосування ядерної та хімічної зброї

У Гнівані розкажуть як діяти при ураженнях в наслідок застосування ядерної та хімічної зброї

20 квітня о 14:00 в залі засідань міської ради буде проведено заняття на тему: «Долікарська допомога при ураженнях в наслідок застосування ядерної та хімічної зброї». Лектор - МИРГОРОДСЬКИЙ ДЕНИС СЕРГІЙОВИЧ – кандидат медичних наук, професор кафедри хірургії з курсом невідкладної та судинної хірургії НМУ імені О.О. Богомольця.

Ще одна важка втрата

Ще одна важка втрата

17 квітня 2022 року під м. Рубіжне Донецької області, захищаючи нашу країну від рашистів, трагічно загинув Куртаніч Фелікс Валерійович, 1996 року народження. Хлопець був неодруженим, мав військову освіту. З 2015 року брав участь у бойових діях в зоні ООС та служив в батальйонах «Карпатська січ», «Донбас» та «Айдар». З 24 лютого по даний час Фелікс брав участь у бойових діях в Авдіївці, Широкиному , Пісках та Кримському. Хлопець проживав в місті Іванків Київської області. Все своє дитинство провів у Грижинцях. Фелікс був активним, життєрадісним та чуйним хлопцем, мав багато вірних друзів, любив тварин та природу, яку постійно фільмував з висоти пташиного польоту на свій дрон. Фелікс вірив у світле майбутнє та любив свою Батьківщину, за яку віддав найцінніше- своє життя! У Фелікса залишилася батьки, сестра та бабуся.

Не я б'ю-верба б'є!

Не я б'ю-верба б'є!

Нехай гілочка верби принесе нам мир, щастя, здоров'я, гармонію та достаток. Нехай нашу теплу домівку – Україну – назавжди залишать вороги і усіляке зло.

Корисні посилання