У Гнівані відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

У Гнівані відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

У ці буремні військові дні для нашої країни кожен допомагає нашим захисникам, як може. У багатьох містах України проходять благодійні концерти на підтримку ЗСУ. 5 травня в рамках культурно-мистецького проєкту "РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" на центральній площі міста Гнівань відбувся благодійний концерт.

Гніванська територіальна громада отримала допомогу від гуманітарного штабу Вінницької обласної військової адміністрації.

Гніванська територіальна громада отримала допомогу від гуманітарного штабу Вінницької обласної військової адміністрації.

Сьогодні, 5 травня, начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов та народний депутат України Ірина Борзова передали гуманітарний вантаж для переселенців, які проживають нині в Гніванській територіальній громаді,а їх налічується майже 1300 осіб.

Доставили чергову допомогу для наших захисників з Гніванської громади

Доставили чергову допомогу для наших захисників з Гніванської громади

З0 квітня доставлено чергову гуманітарну допомогу нашим захисникам, які несуть службу у Сумській області на передових позиціях. До надання допомоги долучилися ТОВ "Демидівський граніт", працівники освіти, міськради, культури та активні мешканці громади, які власноруч виготовили тушонки та спекли паски. Дякуємо усім, хто взяв участь у спільній справі задля Перемоги. Серед доставлених речей були: продукти харчування, спеціалізовані речі для військових та посилки від рідних. Допомогу даставили Володимир Прідолоба Володимир Кулешов та Олег Окунь. Разом ми сила!!!

До уваги внутрішньо переміщених осіб Гніванської МТГ!

До уваги внутрішньо переміщених осіб Гніванської МТГ!

5 травня 2022 року о 9:45 в приміщенні Гніванського міського будинку культури за підтримки начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова та мобільної групи «Вінницький батальйон добрих справ» відбудеться надання гуманітарної допомоги для ВПО.

Гніванська громада отримала допомогу від  Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу

Гніванська громада отримала допомогу від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб надіслав до міського штабу Гніванської громади продовольство, надане швейцарською гуманітарною місією.  Гніванська громада дякує за таку потрібну та важливу підтримку.  Також окрема вдячність Вінницькому міському голові Сергію Моргунову, Вячеславу Соколову та Володимиру Гройсману за чудову ініціативу створення Міжрегіонального гуманітарного штабу! Сподіваємось на подальшу співпрацю та наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ! 

Дитячий фонд UNICEF Ukraine надав допомогу ВПО

Дитячий фонд UNICEF Ukraine надав допомогу ВПО

22 квітня волонтери благодійного фонду "Руки друзів" безкоштовно передали Гніванській міській раді 47 наборів з гігієнічними речами першої потреби від Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine. Дані набори призначені для багатодітних родин біженців з малечею до 3-ох років. Одночасно передано 4 набори для відпочинку та організації дозвілля для дітей Гніванської МТГ. Щиро дякуємо за допомогу. Для отримання внутрішньо перемішеними особами набору необхідно звернутися в Гніванську міську раду. Контактна особа- Кравець Ольга Іванівна.

УВАГА ! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

УВАГА ! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

За повідомленням РЕМу, у зв'язку з ремонтними роботами на ЗТП 346, 28 квітня 2022 року з 10 до 16 години буде знеструмлено частину центральної частини міста: вул. Ярослава Мудрого (до лісу), вул. Європейська (до лісу) та вул. Соборна, 66.

Щодо увімкнення сирен!

Щодо увімкнення сирен!

З початком війни виникла необхідність в оповіщенні мешканців про повітряну тривогу, яка виникає при загрозі обстрілів з ворожої повітряної техніки. Та проблема в тому, що не у всіх населених пунктах є загальна сирена. А у містах однієї сирени замало, щоб її було чути всім мешканцям. Така проблема існує в більшості територіальних громад. Для зручності та безпеки громадян було створено спеціальний додаток для мобільних телефонів "Повітряна тривога", який миттєво сповіщає громадян про тривогу в їхньому регіоні. Тому рекомендуємо користуватися цим додатком, щоб отримувати інформацію вчасно! Що стосується сирен у нашому місті. У нас є 2 діючі сирени: на Гніванському кар'єрі (працює цілодобово) та на ГПЗ (працює з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 17:00, тому тільки в цей період там можуть вмикати сповіщення про тривогу ). Тому, якщо сирена не спрацювала на ГПЗ то це означає, що на підприємстві вихідний, адже завод має свій графік роботи. Ще одна сирена колись була на заводі СЗБ, однак на сьогодні вона не працює. Наполегливо просимо вас не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, адже це може врятувати ваше життя. Всім миру!

Про роботу Гніванської міської ради

Про роботу Гніванської міської ради

Шановні друзі! Знову і знову з'являються запитання та зауваження щодо нібито недостатньої допомоги нашим захисникам на передовій від міської ради. Хочемо повідомити всім - допомога надається постійно і в значній кількості. На питання "чому хтось не отримує?" чи "чому до когось не доїжджаємо?", маємо просту відповідь: не усі місця розташування захисників ми знаємо, не усі їхні проблеми нам відомі! Тому вкотре звертаємося до батьків, дружин, дітей, рідних та близьких: надавайте інформацію про потреби та місце знаходження наших військових, які знаходяться на передовій. Будемо надавати допомогу!

Корисні посилання