Нехай небо буде мирним, а Україна-чистою!

Нехай небо буде мирним, а Україна-чистою!

Шановні мешканці! Наближаються Великодні свята, які можливо в такий нелегкий для нашої країни час сприймаються по-іншому. Однак життя триває, тому з приходом весни та з метою забезпечення утримання територій громади у належному стані, звертаємося до усіх мешканців громади, підприємців, керівників підприємств, установ та організацій прибрати свою прилеглу територію, підготуватися до весняних свят та нашої майбутньої Перемоги!

Члени Ради ветеранів дбають про пам'ятні знаки у Гнівані

Члени Ради ветеранів дбають про пам'ятні знаки у Гнівані

Щороку напередодні Великодніх свят члени організації "Рада ветеранів" проводять благоустрій біля пам'ятних знаків громади. Сьогодні, 15 квітня, згуртувавшись, чоловіки прибирають братську могилу, яка знаходиться при в'їзді в місто Гнівань. Також у сьогоднішніх планах членів організації прибрати й інші пам'ятні знаки, які розташовані в місті. Дякуємо членам Ради ветеранів за їхню роботу та підтримку.

Разом до перемоги!

Разом до перемоги!

Шановні мешканці громади! Неодноразово чуємо запитання, а що робить в цей час міська рада. Чому не допомагає переселенцям, військовим та іншим мешканцям, які цього потребують? Дуже прикро, що є громадяни, які саме так вважають, не володіючи належною інформацією. Сьогодні 50 день війни. Отож, увесь цей час з першого дня міська рада працює цілодобово, без вихідних, виконуючи необхідні завдання, які постають в цій надскладній ситуації.

Вінницьке РУП відділення поліції №2 м. Гнівань інформує!

Вінницьке РУП відділення поліції №2 м. Гнівань інформує!

На Вінниччині під час святкових днів Великодня комендантську годину не скасовуватимуть. Комендантська година у ці дні розпочнеться, як завжди, о 22:00 і триватиме до 06:00. Тому задля уникнення непорозумінь просимо врахувати час прибуття в церкву.

Вічна пам'ять!

Вічна пам'ять!

12 квітня 2022 року в Миколаєві помер Басистий Віталій Борисович, 29.12.1977 року народження. Віталій родом з Могилівки, останній час проживав в м. Гнівань. У чоловіка залишилася мати, дружина, двоє дітей та сестра.

Обережно: чадний газ!

Обережно: чадний газ!

Вінниччина стала прихистком для багатьох родин, які вимушено покинули свої домівки, рятуючись від війни. За таких умов зросло споживання газу для приготування їжі, підігріву води та опалення приміщень.

Хімічна зброя - ЗАРИН

Хімічна зброя - ЗАРИН

ЗАРИН - бойовий хімічний агент, що є нервово-паралітичною речовиною і може використовуватися у якості хімічної зброї. Він відноситься до фосфоро-органічних сполук.

Корисні посилання