Допомога переселенцям!!!

Допомога переселенцям!!!

Друзі, нагадуємо, що у Гніванському міському будинку культури переселенці можуть отримати допомогу одягом та взуттям!

Увага! Відключення електроенергії!

Увага! Відключення електроенергії!

За повідомленням СО «Тиврівські ЕМ» 24 березня з 9.00 до 16.00 год. у зв’язку із ремонтними роботами буде знеструмлено фідер, який живить район Витави та с.Грижинці.

СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ У ВІЙСЬКОВИЙ ЧАС МОЖЕ БУТИ ПРИРІВНЯНЕ ДО ДИВЕРСІЙНОЇ РОБОТИ!

СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ У ВІЙСЬКОВИЙ ЧАС МОЖЕ БУТИ ПРИРІВНЯНЕ ДО ДИВЕРСІЙНОЇ РОБОТИ!

Шановні мешканці, будьте свідомими,адже спалюючи суху траву ви несете шкоду не тільки собі,а й іншим мешканцям громади.Сьогодні наші рятувальники ліквідовують чергові пожежі в місті Гнівані.

До уваги мешканців!!!

До уваги мешканців!!!

Лише за вчорашню добу на території Гніванської міської територіальної громади працівниками державної служби з надзвичайних ситуацій знешкоджено три пожежі сухостою та трави. Обсяги однієї із пожеж значні - біля 8 га. Всього з 24.02.2022 року силами ДСНС на території нашої громади ліквідовано 16 пожеж трави та сухостою. Відповідні звернення направлені до поліції для пошуку винних у підпалах. Нагадуємо, що на сьогодні випалювання сухостою це ще й злочин, який прирівнюється до диверсії. Закликаємо громадян бути обачливішими і не навантажувати підрозділи ДСНС ще більше під час війни.

Важлива інформація

Важлива інформація

Шановні громадяни та мешканці міста! У зв’язку із введенням на території України воєнного стану до Кримінального кодексу внесено зміни щодо посилення відповідальності за мародерство, а саме у статтях: ст.185 (крадіжка), ст.186 (грабіж), ст.187 (розбій), ст.189 (вимагання), ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Відбулося чергове засідання виконкому

Відбулося чергове засідання виконкому

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гніванської міської ради. На порядок денний було винесено ряд важливих питань сьогодення:

Важлива інформація для власників зброї!!!

Важлива інформація для власників зброї!!!

Будь-які правила техніки безпеки написані кров'ю. У випадку зі зброєю це чиста правда. І якщо ви є власником зброї, дуже важливо вивчити нескладні, але дуже важливі правила техніки безпеки в поводженні з ним. Це може зберегти ваше життя, ваших побратимів та цивільних осіб!!!

ЩЕ ОДНЕ ЖИТТЯ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ 

ЩЕ ОДНЕ ЖИТТЯ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ 

У боях за Україну загинув гніванчанин Максим Вікторович Приходько. Йому було лише 27 років.. Хлопець проживав разом з батьками по вул. Перемоги. З 2014 року Максим служив за контрактом в нашій військовій частині. 27 лютого в м.Токмак Запорізької області хлопець мужньо загинув, виконуючи свій службовий обов'язок. Мешканці громади висловлюють щирі співчуття близьким і рідним Максима. Світла пам'ять про цю добру молоду людину назавжди залишиться в серцях тих, кому пощастило з ним працювати, дружити та спілкуватися. Вічна пам’ять… Герої не вмирають!

Корисні посилання