Долучайтесь до флешмобу української хустки!

07 грудня 2020 року, вже традиційно, відзначатиметься Всесвітній день української хустки. Автор ідеї та засновниця флешмобу Людмила Станіславенко, за підтримки управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації запрошує долучитись до ініціативи популяризації у соціальних мережах невід’ємного елементу традиційного українського жіночого одягу – хустки. Головною метою даного цьогорічного проекту є демонстрування зв’язку поколінь українських жінок.

Жмеринське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує:

Згідно листа Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області СЗ -4.1/2311/20 від 09.11.2020р, повідомляємо, що при здійсненні заходів державного контролю в сфері безпечності харчових продуктів спеціалістами Козятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області у зв’язку з підозрою на фальсифікацію молочної продукції,

Прогноз погоди на 11-14 листопада 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології на Вінниччині 11-12 листопада очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура: вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 4-9° тепла.

Увага! Відключення електроенергії

СО "Тиврівські ЕМ" повідомляють: 11 листопада з 10.00 до 17.00 год. планується знеструмлення споживачів по вулицях: Миру, Чкалова, Затишна, Комарова, Шкільна, Курортна, Піддубного, Козацька, Набережна, Подільська, Яблунева, Новобудов, Слюсаренка, Космонавтів, Д. Нечая, Леонтовича, 1 Травня, Коцюбинського, Соборна, Л. Українки, Гранітна, Б. Хмельницького, Макаренка, пров. Макаренка, Карпенка, Лисенка, Лісова, Квітнева, Пушкіна, Зоряна, Мічуріна, Шевченка.

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Гніванської ОТГ!

Вітаємо Вас із професійним святом Днем працівника культури! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну!

Останні новини із будівельних майданчиків ДНЗ №1 та №3 м.Гнівань

У м. Гнівань тривають активні будівельні роботи із термомодернізації ДНЗ№1 та №3. Це перші із 4-х дитячих садків м.Гнівань, які планується термомодернізувати за європейськими стандартами у рамках проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».  

Корисні посилання