Увага! Розпочато набір до Молодіжної ради!

На сьогоднішній день у нашій громаді багато активної молоді, але здебільшого їхня активність проявляється лише в соціальних мережах, тому створення Молодіжної ради дасть змогу залучити та об’єднати активну молодь до спільної роботи з місцевою владою.

Майже 60% домогосподарств Вінниччини не розрахувались за спожитий газ у жовтні

За перший місяць опалювального сезону клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут» майже на 57 млн грн збільшили неплатежі за газ. Так, за спожите у жовтні 2020 року блакитне паливо розрахувалося лише 41% домогосподарств.

Прогноз погоди на 18-21 листопада 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології на Вінниччині 18-19 листопада очікується хмарно з проясненнями. 18 листопада вночі часом невеликі опади, вдень без істотних опадів, місцями ожеледиця. 19 листопада без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура: вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла.

У Гніванській ОТГ з 14 листопада запрацюють заклади освіти

Відповідно до рішення Уряду про встановлення карантину “вихідного дня” та перехід до загальнодержавного “помаранчевого” рівня епіднебезпеки з 14 листопада у Гніванській ОТГ відновлять роботу заклади освіти (ДНЗ, ЗОШ, позашкільні та спеціалізовані мистецькі заклади).

Прогноз погоди на 14-17 листопада 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології на Вінниччині 14-15 листопада очікується хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура: вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла.

Корисні посилання