Уряд відновив виплату допомоги на дітей ФОПам на період з 1 листопада по 31 грудня 2020 року

Постанова Кабінету Міністрів розроблена Міністерством соціальної політики з урахуванням запровадження в Україні „карантину вихідного дня” та у зв’язку з необхідністю державної підтримки фізичних осіб-підприємців, в сім’ях яких виховуються діти, та передбачає.

Жмеринське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує:

Згідно листів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області СЗ -4.1/2428/20, СЗ-4.1/2429/20, СЗ-4.1/2430/20 від 24.11.2020р, через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів  RASFF надійшли наступні повідомлення:

28 листопада 2020 року в Україні відзначається День пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій

Нині серед живих залишилось надзвичайно мало тих, хто пережив Голодомор 1932 – 1933 років та 1946 – 1947 років. До того ж, вони, як і всі люди старшого віку, є особливо вразливими до коронавірусу. І потребують уваги рідних і близьких. Тож нехай День пам’яті жертв голодоморів стане і додатковою можливістю приділити увагу та надати підтримку тим, хто сьогодні потребує нашого піклування. Їхні спогади, їхні світлини, пам’ятки минулого, що вони зберігають, зміцнюють пам’ять роду і національну пам’ять. Наше завдання зберегти і передати цю пам’ять наступним поколінням, зберегти історію живою.

Національна поліція України інформує:

25 листопада, розпочинається Міжнародна кампанія “16 днів проти насильства”. Стартує ця акція у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок та триватиме до Дня прав людини, що відзначається 10 грудня.

Відбулася установча сесія Гніванської міської ради

25 листопада 2020 року відбулося 1 пленарне засідання 1 сесії 8 скликання, на яке зібралися усі новообрані депутати Гніванської міської ради. Згідно із законодавством першу сесію скликала територіальна виборча комісія. Відтак, голова Гніванської міської територіальної виборчої комісії Мар’яна Ковщук проінформувала депутатів про результати виборів, за якими міським головою став Володимир Кулешов (вже вчетверте), набравши майже 53% голосів виборців. В ході засідання міський голова склав присягу посадової особи місцевого самоврядування, депутати отримали посвідчення, обрали лічильну комісію, секретаря міської ради, заступників міського голови, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету та старост сіл.

Інформація про COVID-19 у Гніванській ОТГ

Від початку карантину та станом на 25.11.2020 року у Гніванській ОТГ зареєстровано 335 випадки захворювання на COVID-19, з них: 280 осіб одужало; 1 особа померла; 54 особи активно хворіють (2 особи перебувають на стаціонарному лікуванні; 52 особи лікуються амбулаторно та перебувають на спостереженні у сімейного лікаря). Дотримуйтеся правил карантину! Бережіть себе та своїх близьких! Будьте здорові!

Прогноз погоди на 25-28 листопада 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології на Вінниччині 25-26 листопада очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер західний, з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура: 25.11 вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла, 26.11 вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

Жмеринське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує:

Згідно листа Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області СЗ -4.1/2411/20 від 20.11.2020р, повідомляємо, що при здійсненні заходів державного контролю в сфері безпечності харчових продуктів спеціалістами Тиврівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області у зв’язку з підозрою на фальсифікацію молочної продукції, відбірано масло солодко вершкове селянське «Фаварит» 73% жиру (фасоване) виробник та адреса потужностей виробництва:

Корисні посилання