"До полювання готові!"

"До полювання готові!" - гурток початкового технічного моделювання в ЦПО "Простір".

Підготовка волейболістів до Чемпіонату Вінниччини

У суботу, 23 листопада, стартує Чемпіонат Вінниччини з волейболу, який проводить ФСТ «Колос». Вчора відбулося контрольне тренування, на якому тренер Юрій Мартинович визначав стартовий склад на змагання! Побажаємо Гніванським волейболістам вдалого виступу!

У НВК відбулися урочистості з нагоди відзначення 6-ої річниці революції Гідності

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та революцію Гідності 2013 року. Цього дня вшановується патріотизм і мужність громадян, які захистили національні інтереси української держави та її європейський вибір.

Відбулося чергове засідання виконкому

Сьогодні в кабінеті міського голови відбулося чергове засідання виконкому Гніванської міської ради, на якому було розглянуто 19 питань, основними з яких були: схвалення проекту рішення міської ради «Про внесення змін до програми соціально – економічного розвитку Гніванської міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки»;

Підписано Меморандум про співпрацю між м.Уманем та Гніванською ОТГ

21 листопада у рамках регіональної співпраці між громадами Вінниччини та Черкащини було підписано низку угод між керівниками об’єднаних територіальних громад. Гніванський міський голова Володимир Кулешов та Уманський міський голова Олександр Цебрій підписали Меморандум про співпрацю між громадами. Місто Умань налічує близько 83 тис. мешканців, є вагомим історично-культурним центром України, а також має широкий досвід співпраці із закордонними партнерами, розвитку культури, спорту та туризму. Дана співпраця передбачає обмін досвідом та реалізацію спільних проектів між громадами-підписантами.

Чемпіонат Вінницької області з баскетболу серед дівчат

21 листопада 2019 р. у м. Бар пройшов Чемпіонат Вінницької області з баскетболу серед дівчат 2007 року народження і молодших. В змаганнях взяли участь 4 команди із різних міст Вінниччини, серед яких була і наша команда - команда Гніванської  ОТГ. В результаті насиченої, запеклої боротьби, перемогу здобула команда гніванських баскетболісток, зайнявши почесне І місце, з чим їх і вітаємо! Дякуємо тренеру Олександру Демчуку за висококваліфіковану  підготовку дівчат до змагань.

Корисні посилання