Молодіжний футбольний турнір у Гнівані

Молодіжний футбольний турнір у Гнівані

28 червня у нашому місті відбувся турнір з футболу, присвячений Дню молоді. Приймали участь діти 2008-09 р. н. На наше запрошення відгукнулись Вінницький "Темп" та Строїнці. Всім учасникам дякуємо за гарну гру, а батькам за підтримку!

Державна субвенція на інфраструктуру для нашої громади

Державна субвенція на інфраструктуру для нашої громади

Гніванська міська рада активно приймає участь у залученні додаткових коштів для процвітання та розвитку нашої громади. Неодноразово наше місто ставало переможцем конкурсів, грантів та різноманітних проектів які фінансуються міжнародними, державними та обласними коштами, останній з яких був найбільшим у Вінницькій області, який фінансується ЄС.

У Могилівці пофарбували лежачі поліцейські

У Могилівці пофарбували лежачі поліцейські

Декілька днів тому на центральній вулиці с.Могилівки, для безпеки дорожнього руху було встановлено 5 обмежувачів швидкості (лежачих поліцейських).Сьогодні працівниками міської ради на обмежувачі швидкості нанесено кольорову розмітку.

Вітаємо з ювілеєм!

Вітаємо з ювілеєм!

Сьогодні свій чудовий ювілей святкує староста сіл Могилівки та Демидівки Юрій Мельник! Шановний Юрію Володимировичу! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, миру, благополуччя, невтомності та нових здобутків у повсякденній відповідальній діяльності, успішного здійснення всіх професійних і особистих задумів. Хай Вас завжди підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги. Хай кожен день  буде успішним і веселим, а в душі завжди світить яскравий промінь щастя і любові.

Засідання постійних комісій

Засідання постійних комісій

В ході підготовки до чергової сесії Гніванської міської ради відбуваються засідання постійних комісій міськради. Питання бюджету громади та виділення коштів сьогодні розглядає комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва. Питання гуманітарного характеру розглядає комісія з діяльності у сфері освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури і спорту. На порядок денний комісій винесено близько 10 питань.

Опитування для підприємців

Опитування для підприємців

Агенція регіонального розвитку Вінницької області здійснює моніторинг потреб підприємств мікро-, малого та середнього бізнесу у здійсненні зовнішньоекономічної діяльності (імпорт, експорт товарів і послуг, пошук іноземних партнерів). Ваша участь в анкетуванні допоможе визначити найбільш важливі для Вас потреби і допомогти у їх вирішенні.

Шкільну форму офіційно відмінили

Шкільну форму офіційно відмінили

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про необхідність учням носити шкільну форму. Про це йдеться на сайті Адміністрації президента. Згідно нового Указу, Указ Президента України від 12 червня 1996 року № 417 «Про шкільну форму для учнів середніх закладів освіти» визнаний таким, що втратив чинність. Окрім цього, Володимир Зеленський відмінив ще 60 Указів попередніх президентів.

Майнові податки – 2019 року

Майнові податки – 2019 року

До 1 липня поточного року фізособам — платникам податку на майно контролюючі органи надсилають (вручають) ППР про нарахування зобов’язань, які протягом 60 днів з дня вручення ППР платник має сплатити.  Нагадаємо, що цього року пільги по сплаті земельного податку та податку на нерухомість збережено. Втім за оренду земельних ділянок державної або комунальної власності, а також транспортного податку пільг не передбачено.

Корисні посилання