Ремонт Могилівського БК продовжується...

Ремонт Могилівського БК продовжується...

Вчора в Могилівському будинку культури був продуктивний день. Всі на славу постарались. Розвантажили дошку для зали, яку придбала Гніванська міська рада, прибрали сміття після демонтажу стелі, встановили металопластикову конструкцію та вхідні двері. Своєю працею могилівчани створюють культурний центр с.Могилівки. Всім дякуємо за допомогу та старання!!!

Реконструкція дорожнього покриття вул. Паркової

Реконструкція дорожнього покриття вул. Паркової

Розпочалися роботи з реконструкції дорожнього покриття вул. Паркової  в м. Гнівані. Наразі проходить планування основи, а саме: грейдерування та підсипання шаром щебеню. Після завершення даних робіт розпочнеться асфальтування вулиці. Згідно проекту довжина асфальтованого покриття складатиме 360 м, ширина 4 м.

Пришкільний табір відпочинку "Світанок"

Пришкільний табір відпочинку "Світанок"

З третього червня на базі альтернативної СЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С. Макаренка розвитку здібностей дитиним. Гнівані розпочав роботу пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням «Світанок». В таборі відпочивають 305 здобувачів знань. Кошти для функціонування табору виділила Гніванська міська рада. Табір працює з 9.00. до 15.00.

Відкрито онлайн-голосування  «Краща торгова марка Поділля – 2019»

Відкрито онлайн-голосування «Краща торгова марка Поділля – 2019»

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від  10 травня 2019 року №341 «Про організацію та проведення регіонального конкурсу «Краща торгова марка Поділля – 2019» та з метою розвитку виробництва і промоції товарів, що виробляються в області та відзначення лідерів торгівельної, харчової та переробної галузей, що застосовують інновації та новітні підходи у виробництві та реалізації власної продукції обласною державною адміністрацією проводиться регіональний конкурс «Краща торгова марка Поділля – 2019». 

Прогноз погоди на 6-8 червня 2019 року

Прогноз погоди на 6-8 червня 2019 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 06 червня очікується мінлива хмарність, вночі короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, місцями значний, місцями грози, град. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 24-29° тепла.

Управління праці та соціального захисту населення інформує:

Управління праці та соціального захисту населення інформує:

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації доводить до відома, що в області відкрилась та функціонує комунальна установа «Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень» (далі - Центр), розташований за адресою: Вінницька область. Тульчинський район, с. Крищинці. вул. Шкільна. 41.

Vinnytsia Football Cup: ФК Гнівань (Гнівань) - Фаворит (Подільськ) 0:5

Vinnytsia Football Cup: ФК Гнівань (Гнівань) - Фаворит (Подільськ) 0:5

Вікова група U-8. Група "В". Очним протистоянням завершували для себе груповий етап команди, що до цього не знали смаку перемоги на цьому турнірі. Обидва колективи у кожному матчі намагались нав'язувати боротьбу своїм одноліткам, але моментами не вистачало майстерності у їх діях.

У міському БК встановили нові перегородки та двері

У міському БК встановили нові перегородки та двері

Проводиться поліпшення приміщення Гніванського БК. Задля зручності, комфорту та затишку відвідувачів Будинку культури встановлено металопластикові конструкції дверей та перегородка. Перегородка між коридором та фойє необхідна для проведення заходів та розмежування гурткової роботи.

Збірна мерів України з футболу перемогла збірну мерів Польщі

Збірна мерів України з футболу перемогла збірну мерів Польщі

В нелегкому протистоянні українці вибороли перемогу над потужною командою західних сусідів 1:0. Гол? який приніс перемогу? забив голова Брацлавської ОТГ Віталій Мазур, а мер Чорткова Володимир Шматько майстерно захистив свої ворота «на нуль». Про перебіг подій ми попросили розповісти капітана команди мерів України, Гніванського міського голову Володимира Кулешова.

Корисні посилання