У Гнівані вшанували ліквідаторів ЧАЕС

У Гнівані вшанували ліквідаторів ЧАЕС

У Гніванському міському будинку культури відбувся мітинг-реквієм з нагоди 33-ї річниці аварії на ЧАЕС. Чорнобильці та члени сімей загиблих ліквідаторів, громадськість, представники міської ради, учні шкіл вшанували пам’ять тих, хто ліквідовував наслідки Чорнобильської трагедії. Хвилиною мовчання учасники заходу пом’янули тих, хто кинувся у пекло чорнобильського реактора, тих, хто віддав власне життя заради нашого майбутнього. 

Прогноз погоди на 27-30 квітня 2019 року

Прогноз погоди на 27-30 квітня 2019 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 27-28 квітня очікується мінлива хмарність, без опадів: 27.04 - мінлива хмарність, без істотних опадів, 28.04 - вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 6-11° тепла, вдень 20-25° тепла.

День Землі в садочку "Сонечко"

День Землі в садочку "Сонечко"

Щорічно 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Небайдужі до екологічних проблем планети активісти проводять різні масові заходи.  Дитячий  садочок "Сонечко" (м. Гнівань) відзначив цей день, висаджуючи на території садочка фруктові дерева. Дітки приймали активну участь, допомагаючи працівникам садочка. Дякуємо керівництву Гніванської ОТГ та задіяним депутатам за допомогу з доставки грунту.

«Великоднє яйце» прикотилось і в "Джерело"

«Великоднє яйце» прикотилось і в "Джерело"

Уже зовсім скоро в Україні святкуватимуть Великдень - одне з найбільших християнських свят. Неодмінним атрибутом цього свята є писанки та крашанки. 25 квітня до центру "Джерело" завітали наші добрі друзі - учні Гніванської ЗОШ №3. Учителі Поступайло В.П. та Кудирко І.В. разом з учнями 9-го класу провели майстер-клас витинанку «Великодне яйце». Проявивши фантазію, вихованці разом з учнями власноруч створили унікальні та неповторні атрибути свята. Захід завершили спільним фото на згадку.

Малюки ДНЗ "Сонечко" завітали до Гніванської бібліотеки

Малюки ДНЗ "Сонечко" завітали до Гніванської бібліотеки

Колектив Гніванської бібліотеки переконаний, що дитяча книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для дітей, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.

Урочиста лінійка, присвячена аварії на ЧАЕС, відбулася в Могилівській ЗОШ

Урочиста лінійка, присвячена аварії на ЧАЕС, відбулася в Могилівській ЗОШ

26 квітня 2019-го року в Могилівській ЗОШ І-ІІІ ст. з нагоди відзначення 33-х роковин Чорнобильської катастрофи відбулася урочиста лінійка, під час якої учні та вчителі вшанували пам’ять перших героїв-пожежних, життя яких обірвалося у полум'ї зруйнованого реактора; усіх, хто пожертвував собою, захистивши світ від смертельної радіації; постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

Продовжується будівництво водогону в с. Могилівка

Продовжується будівництво водогону в с. Могилівка

На черзі вулиця Березнева, зокрема та її частина, яка розташована в умовному районі села, який місцеві мешканці називають "цегельня" (місце, де колись розташовувався цегельний завод). У не простих умовах доводиться працювати будівельникам. Тут і різкі перепади рельєфу, штучні та природні перешкоди (величезні валуни в дорожньому полотні, протікання річечки Волоки тощо). Облаштовану траншею миттєво заповнює вода. Юрій Мельник виявив у викопаній траншеї велику черепаху, на панцері якої, під час перегляду світлини вдома, помітив напис "1989". Хто і коли зробив цю пакість невідомо...

Зустрічали Великдень у гніванському садочку №3

Зустрічали Великдень у гніванському садочку №3

Тематичний тиждень "Радіємо, співаємо - Великдень зустрічаємо!" в нашому садочку "Сонечко" №3 завершився проведенням "Дня відкритих дверей", квесту для дітей різних груп та майстеркласом " Розмалюю писанку". Щиро вдячні батькам за участь у наших заходах!

Ліцеїсти згадали Чорнобильську катастрофу

Ліцеїсти згадали Чорнобильську катастрофу

"25/04/19 - Чорнобиль…" Для мільйонів українців та жителів країн пострадянського простору це слово назавжди закарбувалося у пам’яті, стало синонімом небезпеки, понівечених доль, невимовного жалю та довічного болю. Ця трагедія не тільки забрала життя та здоров’я тих, хто першим кинувся на боротьбу з лихом, вона і сьогодні нагадує про себе пустими населеними пунктами, землями, які на довгі роки виведені із господарського користування, тисячами скалічених душ.

Корисні посилання