Міський фестиваль «Молодь обирає здоров’я»

Міський фестиваль «Молодь обирає здоров’я»

25 квітня 2019 року у Гніванській об'єднаній територіальній громаді відбувся перший міський фестиваль "Молодь обирає здоров'я".  Основна ідея фестивалю-конкурсу – пропаганда та популяризація здорового способу життя серед підростаючого покоління.

33-я річниця Чорнобильської аварії

33-я річниця Чорнобильської аварії

Сьогодні минає 33-я річниця аварії на Чорнобильській АЕС. У ніч проти 26 квітня 1986-го вибухнув і зруйнувався четвертий енергоблок АЕС.Після вибуху та пожежі утворилася радіоактивна хмара, яка накрила не лише території сучасної України, Білорусі та Росії, але й території багатьох європейських країн – Швеції, Австрії, Норвегії, Німеччини, Фінляндії, Греції, Румунії, Словенії, Литви, Латвії. Нині по всій Україні та у світі вшановують пам'ять загиблих на АЕС.

Конкурс-фестиваль агітбригад «Молодь обирає здоров’я»

Конкурс-фестиваль агітбригад «Молодь обирає здоров’я»

25 квітня 2019 року на базі  навчально-виховного комплексу серед  загальноосвітніх шкіл Гніванської ОТГ відбувся конкурс-фестиваль агітбригад «Молодь обирає здоров’я». Агітбригада «Energy»  навчально-виховного комплексу у своєму виступі пропагувала здоровий спосіб життя,  самостійний та усвідомлений  вибір життєвої позиції, збереження власного здоров'я та  здоров'я близьких.

День цивільного захисту-2019 в НВК

День цивільного захисту-2019 в НВК

З метою всебічного напрацювання навичок та дій під час надзвичайних ситуацій учасників освітнього процесу, формування у  дітей та учнівської молоді відчуття особистої та колективної безпеки, навичок розпізнання та оцінки небезпеки, вдосконалення теоретичних знань та практичних навичок щодо дій в умовах екстремальних ситуацій в учнів та працівників освітніх закладів, забезпечення високої організованості, якісного  проведення всіх заходів з цивільного захисту, практичного відпрацювання учнями за їх віковими категоріями теоретичних знань та навичок, отриманих під час вивчення теорії з основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту,

Переможцями змагань з легкої атлетики серед шкіл громади стали учні НВК

Переможцями змагань з легкої атлетики серед шкіл громади стали учні НВК

19 квітня серед шкіл Гніванської ОТГ пройшли змагання з легкої атлетики. У командному заліку учні навчально-виховного комплеку "ЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія №2" зайняли І місце. Кращими спортсменами і переможцями змагань стали наші учні: Бондар Павло, Сурогіна Дарина, Іванченко Катерина, Каргучев Максим, Мідяний Андрій, Лампіцький Руслан, Сплавський Віктор.

В НВК відбувся виховний захід «Здоровим бути - круто!»

В НВК відбувся виховний захід «Здоровим бути - круто!»

19 квітня у 2-В класі школи-гімназії відбувся відкритий виховний захід «Здоровим бути - круто!» Виховний захід зосередив увагу дітей на питаннях, які стосуються здорового способу життя, спонукаючи школярів берегти власне здоров’я. Цікаві ігри, конкурси, руханки та численні бесіди дозволять учням усвідомити необхідність ведення здорового способу життя. Свято було підготовлено і проведено за сприяння батьківського комітету. Щира подяка усім батькам за підготовку оригінальних костюмів.

Челендж "За чисте довкілля!" продовжується...

Челендж "За чисте довкілля!" продовжується...

Гніванська міська рада та КП «Гніваньводопостач» висловлюють щиру подяку Свідкам Єгови за допомогу у прибиранні центральної вулиці міста. Особливу подяку висловлює начальник відділу земельних та ЖК питань Валентина Ровінська.

День цивільного захисту в Могилівській ЗОШ

День цивільного захисту в Могилівській ЗОШ

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 23 квітня у Могилівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся День цивільного захисту.

Подяка підприємцям Гніванської ОТГ за допомогу в привітанні одиноких людей

Подяка підприємцям Гніванської ОТГ за допомогу в привітанні одиноких людей

Шановні мешканці Гніванської ОТГ! Завдяки добрим серцям підприємців Гніванської ОТГ стало можливим привітати з Великоднем 89 одиноких людей похилого віку, що перебувають на обслуговуванні Гніванського центру соціальних послуг «Джерело» та сформувати для них святкові продуктові набори. Щиро дякуємо Гречко Л. М., Лабунцю Ю. І., Блонському А. В., Неживенко О. Ф., Бабієць О. Г.,  Філіпенку В. Г., Резанко Р. В.,  Войтко П. П., Леніку А. М., Пахольчаку В. Д.,  Поляруш М. А., Козаковцеву В. С., Романюку А. Д., Надразі І. П.,  Кудирку О. М., Берещуку В. О.,  Смоляк А. В., Кушнір Л. С., Пухальській Т. А., Арутюняну В. А. 

Корисні посилання