В с. Могилівка розпочали асфальтувати дорогу

В с. Могилівка розпочали асфальтувати дорогу

В селі Могилівка Гніванська міська рада розпочала роботи з реконструкції дорожнього покриття вул. Першотравневої протяжністю 600 м. Дана вулиця є центральною та веде до стратегічно важливих об'єктів, а саме: ДНЗ, ЗОШ, сільського БК та площі Перемоги.

Рух нового маршруту "Демидівка-Гнівань" НАЛАГОДЖЕНО!

Рух нового маршруту "Демидівка-Гнівань" НАЛАГОДЖЕНО!

Зі слів старости сіл Могилівка та Демидівка: "Постійне автобусне сполучення сіл Демидівки, Могилівки та Витави з центром об'єднаної територіальної громади, містом Гнівань, НАЛАГОДЖЕНО! З урахуванням побажань мешканців, відкореговано попередній розклад. Практично на всіх зупинках розміщені витяги з розкладу, де вказано час прибуття автобуса на кожну з них. Вчора проведено контрольний об'їзд, а сьогодні РОЗПОЧАТО НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ РУХ ПАСАЖИРСЬКОГО АВТОБУСА ДЕМИДІВКА - ГНІВАНЬ, який пролягає через центр села Могилівки, район колишнього Гніванського цукрового заводу, центр міста Гнівані, район "Пятиетажка", Ворошилівське перехрестя, село Витаву (вул. Гулевич, Перемоги, Миру). Щойно повернувся з ранкового об'їзду нового автобусного маршруту. Дякую першим пасажирам, особливо мешканцям села Витава, які скористались новими послугами транспортного сполучення цілими сім'ями. Тішився з того, що Гніванської міською радою, його головою Володимиром Володимировичу КУЛЕШОВИМ за підтримки керівництва ТОВ "Демидівський граніт" Петра Івановича ТОЛКАЧА та Володимира Михайловича ПРІДОЛОБИ зроблено ще один важливий крок у питаннях створення комфортного середовища для мешканців об'єднаної територіальної громади. В добру путь - НОВИЙ АВТОБУСНИЙ МАРШРУТ. В планах Гніванської міської ОТГ ще багато важливих справ. Нехай усім нам в їх реалізації допомагає Господь Бог!"

Будівництво водогонів в селі Могилівка продовжується

Будівництво водогонів в селі Могилівка продовжується

Вчора будівельники долали одну з найскладніших ділянок - частину вулиці Березневої, яка насичена комунікаційними засобами. Довелось провести багато земляних робіт звичайною лопатою. Гарно працює з будівельниками могилівчанин Микола СМОРЖЕВСЬКИЙ, за що хочемо висловити йому особливу подяку від усієї громади.

Могилівська ЗОШ "За здоровий спосіб життя!"

Могилівська ЗОШ "За здоровий спосіб життя!"

Здоров'я школярів багато в чому залежить від їхніх теоретичних знань і практичних навичок, які сприяють збереженню здоров'я. 10 квітня у Могилівській ЗОШ було проведено захід "Здоров'я - мудрих гонорар", на якому діти розглянули загальні питання здоров'я, проблеми сьогодення: алкоголізм, тютюнопаління, наркоманія. Учні осягнули глибину проблеми, усвідомили, що здоров'я включає різні компоненти. Всі присутні отримали пам'ятки "Здоровий спосіб життя".

Учні школи №3 відвідали Гніванське відділення поліції

Учні школи №3 відвідали Гніванське відділення поліції

Наші освітні заклади тісно співпрацюють з усіма державними службами, зокрема із поліцією. Так, 15 квітня учні школи №3 відвідали міське відділення поліції. Інспектори Шаповалюк А.М. та Окунь М.І. провели з учнями просвітницьку бесіду "Поліція - опора держави", продемонструвавши спецзасоби та спецтехніку полісменів. Усім учасникам зустріч дуже сподобалася.

Навчально-тренувальне заняття "Основи медичних знань" в НВК

Навчально-тренувальне заняття "Основи медичних знань" в НВК

16 квітня 2019 року в навчально-виховному комплексі  під час навчально-польових зборів з ученицями 11-го класу, які вивчають предмет «Захист Вітчизни» («Основи медичних знань»), завідувачем навчально-тренувального відділу центру медицини та катастроф  Вінницької області Степанюк І.К.  було проведено навчально-тренувальні заняття.

Староста сіл Могилівка та Демидівка вітав ювілярку нашої громади

Староста сіл Могилівка та Демидівка вітав ювілярку нашої громади

"Кожне нове вітання ювілярів громади з Днем народження - це черговий потужній заряд сил, енергії та бажання творити гарні справи для громади. Не став виключенням і сьогоднішній день. У другій половині дня мав гарну приємність разом з депутатом міської ради Анатолієм ПОЛІЩУКОМ та Головою ветеранської організації села Володимиром Тихоновичем ЧУПИРОЮ привітати з гарним ювілеєм - 85-річчям, корінну жительку села Демидівки Марію Іванівна МАРЧИНСЬКУ.

Корисні посилання