Тиждень іноземних мов в НВК

З 28.01 по 01.02.19 в навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія №2» м.Гнівані проходив тиждень іноземних мов.

Увага! Відключення електроенергії

СО "Тиврівські ЕМ" повідомляють, що 8 лютого 2019 року з 10.00 до 16.00 у зв'язку з заміною трансформатора будуть знеструмлені вулиці: Козацька, Терешкової, Перемоги, частково Соборна. А також 9 лютого 2019 року з 9.00 до 17.00 у зв'язку з реконструкцією підстанції будуть знеструмлені вулиці Амосова та Промислова.

Дебати клубу «Freedom» в НВК №2

06 лютого 2019 року в навчально-виховному комплексі учасники дебатного клубу «Freedom»  провели публічний турнір щодо тези «Віртуальне життя – безпечне», приурочений Всесвітньому дню безпечного Інтернету (5 лютого).

Увага! Важлива інформація

Сьогодні на території м. Гнівань розпочалися пожежно-профілактичні відпрацювання й профілактичні заходи щодо попередження травмування та загибелі людей на водних об'єктах міста. 

У Гніванській міській лікарні відкрили відділення невідкладної медичної допомоги

Головним завданням повноцінного функціонування міської лікарні є надання хворим цілодобової невідкладної медичної допомоги, тому черговим здобутком в галузі медицини Гніванської ОТГ стало відкриття відділення невідкладної меддопомоги.

Чергові здобутки нашої громади

Нещодавно на в’їзді в Гніванську ОТГ з’явилася ще одна освітлена вулиця. Освітлення даної ділянки дороги додало зручності мешканцям в темну пору доби безпечно добиратися до зупинки з масиву цукровиків та очікувати транспорт в освітленому місці.

На черговій сесії депутати прийняли Положення про громадський бюджет

5 лютого в залі засідань відбулася чергова сесія Гніванської міської ради. На розгляд депутатів було винесено 48 питань. Багато із них стосувалися передачі майна бюджетним установам громади. Не менш важливими питаннями були: затвердження фінансових планів на 2019 рік КНП Гніванська міська лікарня, КП «Гніваньводопостач» та КП «ДЕМО»; затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в м. Гнівань на умовах оренди ТОВ «ФЕС Енерджі Стандарт» під будівництво сонячної електростанції; затвердження проектно-кошторисної документації «Будівництво мережі зовнішнього освітлення дороги на відрізку від траси Вінниця – Гнівань - Тиврів до вул. Зоряної в м. Гнівань» та ін.

У Гніванській бібліотеці організовано виставку робіт

Хай Ваші ручки творять диво, на радість всім захопливе й красиве, а той, хто хоче добре працювати в майстерню диво-іграшки мусить завітати.  У Гніванській бібліотеці організовано виставку робіт вихованців гуртка "Іграшка" К.З. ЦПО "Простір".

День безпечного Інтернету в реабілітаційному центрі "Джерело"

5 лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету, метою якого є популяризація більш безпечного і більш відповідального використання онлайн-технологій особливо серед дітей і молодих людей в усьому світі. До Дня безпечного Інтернету долучилися і вихованці реабілітаційного центру "Джерело". Було проведено цілий ряд заходів з метою поглиблення знань про безпечний Інтернет. Усі разом подивилися мультфільм «Фіксики. Інтернет». Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням Інтернету.

У Могилівці відкрили клас англійської мови

Нещодавно в приміщенні Могилівського будинку культури розпочав свою роботу клас з англійської мови. На сьогоднішній день у класі займається майже 70 дітей з сіл Могилівки та Демидівки. Ініціатором та організатором класу була завідувачка будинку культури Анна Пантя. 

Корисні посилання