І знову про сміття

І знову про сміття

Вчора по вул. Соборній, 56 (біля бібліотек) відбулися збори, щодо погодження місць розташування контейнерних майданчиків. Де встановити дані майданчики люди не визначилися та компромісу не знайшли. Тому, майданчики будуть встановлені на прохання людей в інших мікрорайонах міста. Вартість одного сміттєзбірного майданчика разом з контейнерами складає 70 тис.грн.

Увага вакансія.

Увага вакансія.

Комунальне підприємство «Гніваньводопостач» запрошує на постійну  роботу водія на автомобіль сміттєвоз на базі ГАЗ 3307. Вимоги: наявність посвідчення кат. "С". За більш детальною інформацією звертайтесь в адміністрацію КП «Гніваньводопостач».

Станція юних техніків завжди підставляють плече допомоги.

Станція юних техніків завжди підставляють плече допомоги.

Працівники Гніванської міської станції юних техніків традиційно долучаються до проведення міських свят. Так, під час святкування Дня Незалежності України працівники станції провели майстер-класи для дітей, що прийшли на свято.

До уваги громадян!!!

До уваги громадян!!!

Управління праці та соцзахисту населення РДА попереджає, що заяви по поверненню зекономлених за енергоносії коштів по субсидії приймаються по 20 серпня 2017 року включно.

Увага! Проводиться конкурс на  посаду диктора комунальної установи «Гніванський міський будинок культури».

Увага! Проводиться конкурс на посаду диктора комунальної установи «Гніванський міський будинок культури».

 Вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою,здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім та професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Корисні посилання