Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей!!!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

У Вінниці відбувся дитячий футбольний фестиваль

З 29 по 31 травня у Вінниці, на Центральному міському стадіоні, проходив фестиваль дитячого футболу. Окремо змагалися хлопчики 2008, 2009 і 2010 – 2011 р.н.Наша команда ФК "Гнівань" взяла участь та показала хороші результати

У Гніванській ЗОШ №3 відкрили меморіальну дошку мужності гніванчанину Василю Телячуку.

26 травня для гніванчан став не лише святом останнього дзвінка, в цей день в стінах гніванської ЗОШ  №3  відбулася ще одна значуща подія- відкриття меморіальної дошки  мужньому герою нашого міста афганцю Телячуку Василю Валер’яновичу.

Студія «IDЕAL» випустила перших своїх ластівок.

Кінець травня для нашого міста був багатим на яскраві та радісні події, це і звітний концерт дитячої музичної школи, свято останнього дзвоника, випускний бал дитячої музичної школи естетичного виховання та звітний концерт хореографічної студії бального та народного танцю«IDЕAL». 

На в’їзді в Гнівань встановили дорожній знак для чоловіків

Нещодавно у соцмережі користувачі виклали фото пошкоджених дорожніх знаків по дорозі на Гнівань. Люди здивовані, вони хочуть знати, що це сталося  Зараз знаки відремонтували та навіть "вдосконалили".Ось такий знак дорожнього руху стоїть зараз  перед мостом на в’їзді в місто Гнівань

1 червня в міському парку відбудеться велике дитяче свято.

У четвер 1 червня о 12-00 год в міському парку (Сквері) відбудеться велике дитяче свято присвячене  Міжнародному дню захисту дітей. На Вас очікують: цікаві конкурси, ігри, розваги, аквагрим та багато іншого. Приєднуйтесь, буде цікаво.

Завершився навчальний рік на СЮТ.

24 травня у сонячний теплий день на подвір’ї Гніванської міської станції юних техніків знову зібралися діти та їх батьки на підсумкове свято «Сходинки до майстерності». Розпочалось свято традиційно із малювання на асфальті. Діти намалювали чудові малюнки на тему «Моя сім» я -  моя родина і рідна ненька Україна», а потім  презентували їх незалежному журі, розкривши задум та зміст власних творінь. Слід зазначити, що у малюнках діти передали ті почуття, які сповнюють їх душі та серця. Це любов до рідних мами і тата, брата і сестри, своєї рідної України. Та, водночас переживання за нашу державу, такі очікувані мир та злагоду в Україні.

Корисні посилання