У Гнівані відбудеться чемпіонат з шахів

У Гнівані відбудеться чемпіонат з шахів

3 липня 2021 року о 10.00 год. у приміщенні Гніванського міського будинку культури відбудеться чемпіонат Гніванської ТГ з шахів серед дітей до 14 років Заявки приймаються по тел. (067) 484 54 31.

До уваги субсидіантів!

До уваги субсидіантів!

Управління праці та соціального захисту населення Вінницької РДА, яке займається нарахуванням субсидії нагадує, що для автоматичного переоформлення субсидії мешканцям громади потрібно з’явитися до 24 червня 2021 року у Гніванський ЦНАП (для мешканців м. Гнівань та с. Грижинці), або у свій старостат (для інших населених пунктів) для отримання довідки про склад сім’ї та надання інформації про осіб зареєстрованих в помешканні. З собою мати домову книгу та паспорти всіх зареєстрованих в будинку. Для субсидіантів, які нададуть дану інформацію, субсидія буде продовжена автоматично. Особи, які не нададуть вищевказану інформацію, змушені будуть пройти нову процедуру оформлення субсидії, тобто все оформляти заново.

Планове відключення електроенергії

Планове відключення електроенергії

СО "Тиврівські ЕМ" повідомляють: 18 червня 2021 року з 8-00 до 16-00 год. у зв'язку із ремонтними роботами буде відсутнє електропостачання на масиві СЗБ (вул. Промислова) та вул. Амосова. Диспетчер СО "Тиврівські ЕМ"

Корисні посилання