Відбулося навчання для новообраних депутатів

Сьогодні в приміщенні міської ради проводиться навчання для новообраних депутатів Гніванської територіальної громади. Депутати під час навчання ознайомляться з такими темами:

Чи відбудеться черговий тендер на центральну дорогу?

14 вересня 2020 року був оголошений вже п’ятий тендер на асфальтування автомобільної дороги Вінниця – Гнівань – Тиврів, протяжність 3,3 км (в межах м. Гнівань), аукціон має відбутися 8 грудня, але він знову може не відбутися у зв’язку з черговою скаргою місцевого підприємства КОНСОРЦІУМ "НАДОРОЖНИЙ". Відхилення даного тендеру може коштувати місту дороги, адже якщо тендер не відбудеться до кінця 2020 року, кошти, які були виділені з державного бюджету на даний відрізок дороги, будуть повернені назад в держбюджет. Дуже шкода, що власні амбіції підприємства вище за інтереси та потреби мешканців громади, адже хороша дорога (яку мешканці чекають вже майже 2 роки) - це, перш за все, безпека руху як для водіїв, так і пішоходів.

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, миру, добра, наснаги, нових досягнень та подальших успіхів! Нехай цей святковий день сприяє свіжим ідеям та натхненню у важливій справі розвитку територіальної громади, відродження всіх населених пунктів, зміцнення авторитету нашої країни на міжнародній арені!

7 грудня, вже традиційно, відзначатиметься Всесвітній день української хустки

Нещодавно жіночий колектив Гніванської міської ради прийняв челендж від колективу Грижинецької філії КЗ "ЦКД "Калина", зробивши спільне фото в українських хустках. Передаємо естафету міському відділу освіти. Та запрошуємо усіх долучитись до челенджу #УкраїнськаХустка та #ДУХ

Увага! Відключення електропостачання

Тиврівська дільниця СО "Замостянські ЕМ" повідомляє, що 09.12.2020 р. буде відсутнє електропостачання на масиві "Цукровиків" у зв'язку з плановою розчисткою траси охоронної зони.

Увага! Відключення електроенергії

СО "Тиврівські ЕМ" повідомляють: 6 грудня з 9.00 до 12.00 год. у зв'язку з розчисткою траси планується знеструмлення споживачів по вулицях: Промислова та Амосова. У зв'язку із цим буде відключена свердловина. Відключення електроенергії буде проводитись саме у неділю за клопотанням керівництва заводу "Спецзалізобетон".

Фотовиставка до Дня людей з особливими потребами

Саме сьогодні у приміщенні міської ради відбулося відкриття фотовиставки "Жити повноцінно - не можна здаватися!", яка присвячена Міжнародному дню людей з особливими потребами. На відкриття виставки завітали батьки дітей та діти, які мають особливі потреби. Ініціатороми та організаторами виставки стали Ольга Бобрусь та працівники міської ради, які опікуються дітьми з особливими потребами.

3 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами. Своєю цілеспрямованістю, працею, наполегливістю вони дають нам колосальний заряд енергії та сили, вчать бути незалежними від обставин і не боятися труднощів. Дорослі і маленькі з непростими долями всупереч усьому показують приклад і надихають усіх.

Плата за доставку газу – як нараховується, від чого залежить та куди ідуть кошти

Споживачі газу з жовтня можуть переглянути у своїх квитанціях та особистих кабінетах на сайті 104.uaобсяг споживання за газовий рік, що минув. Цей обсяг стане основою нарахування плати за доставку газу у 2021 році. Коли ж відбудеться перерахунок і коли чекати на перерахований платіж за доставку газу? АТ «Вінницягаз» дає відповіді на основні питання споживачів.

Корисні посилання