Вітаємо З Різдвом!

Вітаємо З Різдвом!

Шановні мешканці гніванської територіальної громади! Від щирого серця  Вітаю вас з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ! Нехай виправдовуються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!  Христос народився! Славімо його!  

Щодо електронних звернень громадян!

Щодо електронних звернень громадян!

Шановні друзі, всі ваші звернення, які ви подавали онлайн, щодо заміни ліхтарів, грейдерування та підсипання вулиць зареєстровані та включені до плану робіт Гніванської міської ради на 2021 рік. Відповідно до законодавства для виконання будь-яких робіт, міська рада зобов'язана на початку року пройти певну процедуру (оформлення відповідної документації, затвердження кошторисів Казначейством та визначення виконавця робіт). Дана процедура займає деякий час, але без неї ми не можемо виконати навіть найменшу роботу (наприклад замінити ліхтар). Тому просимо вас бути терплячими, всі ваші звернення будуть виконані після завершення процедури.

По вул.Леонтовича комунальники відкачали воду

По вул.Леонтовича комунальники відкачали воду

В м. Гнівань, по вул. Леонтовича, працівники комунальної служби проводять роботи із відкачки води, яка накопичилася через опади.Комунальники відкачують воду із заповненого дренажу та проїжджої частини.

У Гнівані запрацювало УЗД

У Гнівані запрацювало УЗД

З сьогоднішнього дня в приміщенні поліклініки запрацював апарат ультразвукового дослідження. На даному апараті можна буде провести діагностику: органів черевної порожнини; щитовидної залози; серця; судин; молочних залоз; суглобів; м'яких тканин та інших органів (гінекологія, урологія).

Шановні мешканці! Важлива інформація

Шановні мешканці! Важлива інформація

Застерігаємо вас, що використання твердопаливних опалювальних пристроїв (котлів, буржуйок, печей, камінів, грубок) в багатоквартирних будинках без оформлення належних дозвільних документів несе загрозу вашому життю та здоров'ю, а також вашим сусідам. Просимо дотримуватись правил експлуатації опалювальних пристроїв!

Гніванське відділення поліції інформує:

Гніванське відділення поліції інформує:

Шановні мешканці Гніванської ТГ! Просимо дотримуватись правил карантину, а саме: утримуватись від великого скупчення людей, перебувати в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, виготовлених самостійно, що закривають ніс та рот, заходів безпеки в побуті. Будьте здорові!

Увага! Відключення електроенергії

Увага! Відключення електроенергії

СО "Тиврівські ЕМ" повідомляють: 30.12.2020 з 10:00 до 14:00 у зв'язку із заміною трансформатора ЗА ЗАЯВКОЮ МЕШКАНЦІВ буде знеструмлено споживачів вул. Перемоги, провул. Перемоги, вул. Пирогова, а також свердловину в мікрорайоні Витави.

Корисні посилання