Прогноз погоди на 21-24 березня 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 21-22 березня очікується хмарно з проясненнями, 21.03 часом дощ, 22.03 невеликий мокрий сніг. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, 22.03 місцями пориви 15-20 м/с. Температура: 21.03 вночі 1-6° тепла, вдень 4-9° тепла, 22.03 вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

Звертаємось до мешканців ОТГ!

Якщо вам відома інформація стосовно громадян, які прибули на територію Гніванської ОТГ з інших країн впродовж останніх 14 днів і не дотримуються режиму самоізоляції, просимо повідомляти за телефоном 068 985 50 31 (чергова частина поліції) з метою недопущення поширення вірусу в громаді. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ГАРАНТУЄМО!

Увага! Шановні мешканці Гніванської ОТГ!

У мережі Фейсбук почали поширювати фейкову інформацію щодо коронавірусу COVID-19, заходів запобігання та поширення вірусу тощо. Будьте розсудливі і не поширюйте подібні повідомлення.

До уваги мешканців громади!

16 березня 2020 року відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вінницької ОДА, згідно якого місцевим комісіям необхідно встановити обмежувальні протиепідемічні заходи на території адміністративно-територіальних одиниць (протокол №8), а, отже, і на території Гніванської міської ОТГ.

«Вінницягаз» запроваджує карантин по підприємству та переходить в режим онлайн

Урядом України введено карантин, щоб запобігти розповсюдженню коронавірусу. МОЗ рекомендує уникати людних місць. Це вносить корективи в життя всієї країни. Через обмеження, пов’язані з карантином, з 16 березня по 3 квітня призупинили свою роботу Центри обслуговування клієнтів АТ "Вінницягаз". Проте клієнти компанії можуть вирішувати більшість газових питань за допомогою онлайн-сервісів 104.ua. 

Увага! Особистий прийом громадян в Управлінні праці та соцзахисту населення скасовано

Консультації будуть проводитися в телефонному режимі за тел.: 2-12-56, 2-11-64, 2-22-04. Подача документів для оформлення житлових субсидій та допомоги при народженні дитини - в електронній формі на наступних сайтах: для субсидій – https://subsidii.mlsp.gov.ua/, для допомоги при народженні дитини – https://e-services.msp.gov.ua/, усі інші допомоги та пільги - за допомогою листування через мережу поштового зв'язку.

Шановні жителі Гніванської ОТГ!!!

Звертаємо Вашу увагу на введений урядом національний карантин! В зв'язку з епідситуацією в Україні стосовно поширення інфекції коронавірусу (COVID-19) , адміністрація КНП "Гніванський ЦПМСД" повідомляє, що на період карантину тимчасово припинено профілактичні огляди, дорослих, дітей, новонародженних та вагітних жінок. В разі потреби за консультацією чи випискою рецептів по Урядовій програмі "Доступні ліки" звертатись до своїх сімейних лікарів по телефону.

Міською радою придбано новий фетальний монітор для огляду розвитку плоду вагітних жінок

«Раніше ми всіх вагітних відправляли на проведення діагностики внутрішньоутробного розвитку плоду в платні установи, адже тільки вони в більшості надають такі послуги, оскільки таке обладнання є в небагатьох районних лікарнях, – розповідає лікар-гінеколог Гніванської міської лікарні Маргарита Черненко. – Тепер, коли фетальний монітор нам придбала міська рада, вагітним Гніванської ОТГ не потрібно буде їздити в інші медичні заклади і платити кошти, адже таке обстеження можна буде пройти в нас безкоштовно.

Ми пам'ятаємо!

Щороку 15 березня наше місто відзначає подію, що пройшла крізь віки – День визволення м. Гнівань від німецько-фашистських загарбників. 76 років тому місто було остаточно звільнене від фашистських загарбників. Найбільша цінність будь-якої держави - люди - отримали мирне небо над головою. Ми вшановуємо пам’ять тих, завдяки кому це стало можливим. Пам’ять тих, хто самовіддано рятував рідну землю і здобув перемогу над окупантами, назавжди жива у наших серцях!

Корисні посилання