У Гнівані продовжується дезінфекція

У Гнівані продовжується дезінфекція

Працівники КП "Гніваньводопостач" продовжують роботи з дезінфекції під'їздів багатоповерхівок, дитячих майданчиків, зупинок та місць масового скупчення людей. Для пришвидшення обробки придбано новий бензообприскувач.

Прогноз погоди на  22-26 квітня 2020 року

Прогноз погоди на 22-26 квітня 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 22 квітня очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі сильні заморозки в повітрі 0-5°, вдень 7-12° тепла.

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

Розшукується власник металевого "ларька" по вул. Соборній (біля Дитячої музичної школи). Просимо власника у двотижневий термін особисто звернутися у відділ земельних та ЖКГ питань Гніванської міської ради. У разі неявки власника ятка буде визнана "безхозною" та демонтована.

Станом на сьогодні зафіксовано уже 338 випадків захворювання на COVID-19 у Вінницькій області

Станом на сьогодні зафіксовано уже 338 випадків захворювання на COVID-19 у Вінницькій області

МОЗ повідомляє: в Україні зафіксовано 6125 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За даними ЦГЗ, станом на 9:00 21 квітня в Україні 6125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків.

Вітаємо пожежників з професійним святом!

Вітаємо пожежників з професійним святом!

Сьогодні в Україні відзначають День працівників пожежної охорони. З нагоди професійного свята міський голова Володимир Кулешов привітав особовий склад ДПРЧ-6 м. Гнівань, а також вручив подарунок та подяку від Гніванської міської ради за професіоналізм, вагомий внесок у справу боротьби з надзвичайними ситуаціями, захисту життя і здоров’я мешканців Гніванської ОТГ. Побажав усім життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, сімейного затишку та достатку.

Звернення міського голови

Звернення міського голови

Дорогі земляки! Перш за все, хочу подякувати всім тим, хто протидіє розповсюдженню коронавірусу! Це, насамперед, нашим медпрацівникам, комунальникам, правоохоронцям, рятувальникам, меценатам, активістам, всім тим, хто працює на користь громади! Хочу також подякувати всім жителям Гніванськоі ОТГ, які виконують правила карантину, спрямовані на протидію коронавірусу! Завдяки зусиллям кожного з вас, не дивлячись на перший швидкий випадок COVID-19 в нашій громаді, нам вдалося не допустити його поширення.

Прогноз погоди на  18-21 квітня 2020 року

Прогноз погоди на 18-21 квітня 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 18-19 квітня очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура: вночі 1-6° тепла на поверхні грунту заморозки 0-5°, вдень 9-14° тепла.

Корисні посилання