Прогноз погоди на 25-28 березня 2020 року

Прогноз погоди на 25-28 березня 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 25-26 березня очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, 25.03 пориви 15-20 м/с. Температура 25.03 вночі 3-8° морозу, вдень 4-9° тепла, 26.03 вночі 1-6° морозу, вдень 7-12° тепла.

Створено штаб «Протидії поширення вірусу COVID-19 на території Гніванської ОТГ»

Створено штаб «Протидії поширення вірусу COVID-19 на території Гніванської ОТГ»

23 березня в кабінеті Гніванського міського голови В. Кулешова відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Гніванської міської ради, на якому створили та затвердили склад штабу «Протидії поширення вірусу COVID-19 на території Гніванської ОТГ», до якого увійшли: Кулешов В.В., міський голова - голова штабу; Поштар О.В. , секретар виконкому міськради - секретар штабу; Дрозд А.С., голова ГО «Гніванчани»; керівники: Берещук В. О. (ВАТ «Гніванський кар’єр»), Хардикайнен О. В. (ПрАТ «Гніванський СЗБ»), Прідолоба В. М. (ТОВ «Демидівський граніт»), Швець О. П. (Гніванське відділення поліції), Носов Р. В. (ДПРЧ-6), Шевчук Р. М. (В/Ч 2287), Томчук Л. П. (Гніванська міська лікарня), Швець О. Ф. (КП «Гніваньводопостач»); представники міськради: Висідалко А. Т. (секретар міськради), Яковець О.М. (перший заступник міського голови).

Дезінфекція під'їздів продовжується!

Дезінфекція під'їздів продовжується!

У Гніванській ОТГ продовжуються роботи із дезінфекції під'їздів багатоквартирних будинків.Сьогодні роботи розпочалися з обробки під'їздів, дитячих майданчиків по вул. Промисловій. Після закінчення планують також обробити під'їзди на масиві Цукрового заводу, а завтра в с. Могилівці та Демидівці

У Гнівані дезінфікують дорогу

У Гнівані дезінфікують дорогу

На прохання міського голови В. Кулешова директор Гніванського кар’єру В. Берещук дав вказівку привести в належний стан автомобіль для поливу вулиць! Сьогодні пройшли випробування автівки. Після приведення автомобіля до повної готовності буде відновлено полив вулиць!

Допомога Гніванському ВП від масок до нового автомобіля!

Допомога Гніванському ВП від масок до нового автомобіля!

На сьогодні служби, які виконують свої професійні обов`язки повинні в першу чергу користуватися власними засобами захисту від інфекції! З проханням до міського голови про допомогу в забезпеченні правоохоронців такими засобами звернувся начальник Гніванського відділення поліції Олег Швець.Очільник міста організував меценатів та долучився сам до даної справи, тому питання із засобами було вирішено. На наступний день маски на суму 3000 грн були доставлені у відділення (допомогу надали А. Дрозд, В. Рудзик, Р. Блонський, В. Берещук, М. Берещук, В. Кулешов). Начальник відділення поліції подякував меценатам за допомогу. "Дуже комфортно працювати з керівництвом громади, коли є розуміння питання і чітка організація виконання. Перш за все, дуже приємно, що завдяки Гніванській міській раді наш відділ має необхідний підрозділу новий автомобіль Рено-Дастор. Також є співпраця у напрямку допомоги з пальним, за що щиро дякую",- розповідає начальник поліції О.Швець.

Депутати Гніванської міської ради виділили на боротьбу з поширенням коронавірусу 300 тис. грн!

Депутати Гніванської міської ради виділили на боротьбу з поширенням коронавірусу 300 тис. грн!

Сьогодні за ініціативи міського голови відбулася позачергова сесія Гніванської міської ради, на якій основним питанням було виділення коштів на боротьбу з поширенням вірусу СОVID-19 (кошти будуть спрямовані на проведення профілактичних заходів - дезінфекція та інше). Ще 50 тис. грн виділено міській лікарні на потреби профілактики і 170 тис. грн на завершення ремонтних робіт в терапевтичному відділені. Також депутати прийняли рішення в разі потреби про можливість проведення сесії в дистанційному режимі. Сьогоднішнє засідання було проведено в глядацькій залі Гніванського БК з дотриманням депутатами правил безпеки карантину: маски та відстань один від одного. Міський голова сесію не закрив, адже в даній ситуації кожного дня можуть виникнути нові виклики, які потрібно буде нагально вирішувати. Бажаємо всім здоров`я!

При Вінницькій ОДА створений штаб протидії поширенню вірусу!

При Вінницькій ОДА створений штаб протидії поширенню вірусу!

Шановні жителі Гніванської ОТГ! Нагадую, що в зв’язку з поширення вірусу COVID-19 в країні оголошений карантин. Прохання до всіх зі всією відповідальністю ставитися до дотримання правил поведінки при карантині! При Вінницькій ОДА створений штаб протидії поширенню вірусу! Штабом розроблено форму моніторингу прибувших з-за кордону громадян, яка додається! Кожен, хто повернувся з-за кордону повинен заповнити дану форму! Не виконання даної вимоги вважається за порушення та карається відповідно передбачених законом санкцій (до 34 тис грн). Прохання виконати дану вимогу! Будьте здорові! 

Контакти сімейних лікарів

Контакти сімейних лікарів

Гніванська міська рада повідомляє: КНП "Гніванський ЦПМСД" (поліклінічне відділення) у вихідні дні (сб.-нд.) не працює, але зважаючи на ситуацію, переходить в телефонний режим. У разі виявлення будь-яких ознак захворювання необхідно ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ ВАШОМУ СІМЕЙНОМУ ЛІКАРЮ: Сташук Н. В. 097- 799- 35- 69 Сахарова О. М. 097- 215- 01- 74 Левковський Ю. Г. 068- 001- 09- 01 Порохницька С. А. 067- 780- 65- 02 Шевчук І. В. 098- 279- 47- 91 Мурзак Р. І. 096- 541- 24- 94 Петричук Н. П. 068 - 727- 21- 71 Палій і. П. 097- 444 - 43 - 66 Масенцов Є. Є. 099-03 - 92- 430

До уваги мешканців ОТГ

До уваги мешканців ОТГ

По Вінницькій області визначений перелік медичних закладів у яких буде надаватися висококваліфікована допомога хворим на коронавірус. У місті Вінниці це: Вінницька міська клінічна лікарня №1 та Вінницька дитяча обласна інфекційна лікарня. Дані заклади забезпечені усім необхідним обладнанням для надання відповідної медичної допомоги.Гніванська міська лікарня в перелік визначених лікувальних закладів не входить.

У Гнівані дезінфікують під'їзди

У Гнівані дезінфікують під'їзди

За розпорядженням міського голови В. Кулешова директором комунального підприємства О. Швецем створена мобільна бригада по обробці під’їздів багатоповерхівок міста Гнівані деззасобами. Роботи розпочато на вул.Терешковій. Планується дезінфікувати усі будинки ОТГ. Про черговість та періодичність обробки повідомимо згодом! Дякуємо за допомогу в організації роботи депутатам А. Дрозду, О. Кудирку, О.Швецю та працівникам КП «Гніваньводопостач» Р. Алієву та О. Лавренчуку, які у вихідний день вийшли на роботу! Бажаємо всім здоров`я!

Корисні посилання