У Демидівці  прогрейдерували  вулиці

У Демидівці прогрейдерували вулиці

Наприкінці минулого тижня (у четвер та у п’ятницю) в селі Демидівці працював потужній грейдер, який в розпорядження старости сіл Демидівки та Могилівки надала Гніванська міська рада. Коштом міського бюджету грейдер було орендовано у підприємства «Шляхбуд», яке розташоване в місті Гнівані. Проведено значний обсяг робіт по приведенню вулиць села Демидівки до належного експлуатаційного стану (здійснено підсипку щебеневою продукцією та грейдерування шести вулиць села Демидівки, зокрема вул. Абрикосової, Гоголя, Колгоспної, Садової, Сонячної, Нахімова та частково Затишної. Вулиці Абрикосову та Гоголя, які не ремонтувались тривалий час, на всій їх протяжності було просипано щебеневою продукцією, яку надало ТОВ «Демидівський граніт». Частково також було просипано вулиці Колгоспну та Затишну. Для підсипання цих вулиць ТОВ «Демидівський граніт» в рахунок виконання умов соціальної угоди безкоштовно виділило близько 150 тонн щебеневої продукції та забезпечило її доставку до місця проведення робіт. Вулиці Садова, Сонячна та Нахімова знаходились у задовільному стані та підсипання не потребували, тому вони були лише прогрейдеровані.

Благоустрій нового сектору на кладовищі в селі Могилівці

Благоустрій нового сектору на кладовищі в селі Могилівці

На минулому тижні (у четвер) з використанням грейдера, наданого в розпорядження старости сіл Демидівки та Могилівки Гніванською міською радою, було розпочато проведення комплексу заходів щодо благоустрою нового сектору на кладовищі в селі Могилівці. Земельну ділянку під майбутні поховання було гарно сплановано, з ліквідацію нерівностей та сотні мурашників. Рів навколо кладовища вичищено від сміття. А ще облаштовано проїзд через місця майбутніх поховань в районі пролягання кабелю спеціального зв’язку Південно-Західної енергетичної системи. Саме пролягання цього кабелю через земельну ділянку, на якій розташоване нове кладовище, створював суттєві перешкоди для її використання за призначенням. Це дає змогу розпочати планування майбутніх поховань у новому кварталі кладовища та проводити їх з дотримання Правил утримання кладовищ. Проведені роботи дозволять розпочати проведення комплексу заходів з подальшого благоустрою кладовища, зокрема облаштувати огорожу, збудувати криницю та встановити спеціальну малу архітектурну форму для проведення релігійних відправ тощо. Тепер кладовище буде зручно обкошувати від трави, планувати територію, облаштувати центральний заїзд, інші проїзди тощо.

Повідомлення про оприлюднення  проекту рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Гніванської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Гніванської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання пропозицій, зауважень громадян та суб’єктів господарювання, Гніванська міська рада оприлюднює проект рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Гніванської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік».

Прогноз погоди на 4-7 квітня 2020 року

Прогноз погоди на 4-7 квітня 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 4-5 квітня очікується невелика хмарність, без опадів. Вітер: 04.04 північно-західний, 5-10 м/с, 05.04 північно-східний, 5-10 м/с. Температура: 04.04 вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 9-14° тепла, 05.04 вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 8-13° тепла.

Робота ринків на території Тиврівського району заборонена

Робота ринків на території Тиврівського району заборонена

Шановні мешканці Гніванської ОТГ! Звертаємо вашу увагу, що рішенням районної постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тиврівської РДА з 27.03.2020 року до закінчення карантину робота ринків на території Тиврівського району ЗАБОРОНЕНА! А, отже, і робота "Суботнього ринку" в м. Гнівань.

Добро переможе вірус!

Добро переможе вірус!

У період карантину у зв’язку із поширенням COVID-19 найбільш вразливі верстви населення потребують сторонньої підтримки та допомоги. У нашій громаді є багато небайдужих людей, які завжди приходять на допомогу у скрутний для інших час. Соціальний працівник Гніванського центру соціальних послуг «Джерело» Ніна Тішкова, яка обслуговує територію сіл Могилівки та Демидівки, розповіла, що місцевий житель, депутат міськради, меценат Володимир Прідолоба надав 15 тисяч гривень, за які було придбано 30 продуктових наборів для мешканців сіл Могилівка та Демидівка, а саме: одиноким людям похилого віку, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям. Мешканці громади щиро вдячні Володимиру Михайловичу за таку турботу в такий нелегкий час.

Щодо випадку COVID-19 у Гніванській ОТГ

Щодо випадку COVID-19 у Гніванській ОТГ

До міського голови та працівників міської ради, а також на електронну адресу міської ради надходить багато запитань щодо ситуації захворювання на масиві "СЗБ". Хочемо повідомити, що на сьогодні нам відомо тільки те, що в мешканця вул. Промислової згідно проведеного при госпіталізації експрес-тесту, виявлено вірус. Про це ми вже повідомляли. Вчора відповідно до цього спочатку у міську раду, а згодом за адресою проживання приїздила спеціалізована бригада Немирівського міжрайонного відділу лабораторних досліджень для проведення обов’язкових дій згідно інструкції: оброблення місць можливого розповсюдження вірусу та встановлення кола осіб, які контактували з особою. Згідно процедури після попереднього позитивного результату проводяться лабораторні дослідження (ПЛР) відібраного у пацієнта матеріалу (з досвіду проведення уточнювальних досліджень на COVID–19 виявляється, що не всі випадки підтверджуються). Щодо даного випадку офіційного підтвердження або спростування ні в медичні заклади, ні в міську раду Гніванської ОТГ на даний час не надходило. Чекаємо офіційних результатів лабораторного дослідження, після чого зможемо остаточно повідомити Вас про ситуацію. Надіємося, що попередній результат не підтвердиться! Бажаємо здоров’я! Будьте обачними та дотримуйтеся правил карантину!

Прогноз погоди на 1-4 квітня 2020 року

Прогноз погоди на 1-4 квітня 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 1-2 квітня очікується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура: вночі 1-6° морозу, вдень 1-6° тепла.

Корисні посилання