Шановні жителі Гніванської ОТГ!

Шановні жителі Гніванської ОТГ!

Доводимо до Вашого відома графік роботи сімейних лікарів Гніванської амбулаторії на період з 02.03.2020 р по 06.03.2020 р.Телефон реєстратури для запису до сімейного лікаря та консультацій - 3-36-49, 067-42-55-804.

Отримання безкоштовної консультації з питань відновлення платоспроможності

Отримання безкоштовної консультації з питань відновлення платоспроможності

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація працівників України" інформує: мешканці області можуть отримати безкоштовну консультацію з питань відновлення платоспроможності за номером телефону 0800 33 94 64 або надіслати листа на електронну адресу project@uba.ua

Департамент цивільного захисту Вінницької ОДА ІНФОРМУЄ:

Департамент цивільного захисту Вінницької ОДА ІНФОРМУЄ:

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 26-27 лютого очікується хмарно з проясненнями, 26.02 вночі місцями невеликі опади, вдень без опадів, 27.02 вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура: вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 6-11° тепла.

Увага! Відключення водопостачання

Увага! Відключення водопостачання

Увага! КП "Гніваньводопостач" повідомляє, що у зв'язку із поривом водогонів по частині вул. Європейської (від "Універмагу" до дороги "Гніванського кар'єру"), вул. Сагайдачного, вул. Промислової буде відключено водопостачання. Вибачте за незручності!

Увага! Погіршення погодних умов

Увага! Погіршення погодних умов

У зв'язку із погіршенням погодних умов міський голова провів термінову нараду з членами комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо швидкого реагування у випадку виникнення надзвичайних ситуацій у Гніванській ОТГ. У разі виявлення таких НС просимо негайно звертатися у Гніванську міську раду за тел. 067 430 43 24 - міський голова, або за тел. 097 441 40 93 - начальник відділу ЖКГ, а також у Гніванське ДПРЧ-6 за тел. 101. Будьте уважні та обережні!

Прогноз погоди на  22-25 лютого 2020 року

Прогноз погоди на 22-25 лютого 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 22 лютого очікується хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі та вранці туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура: вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 4-9° тепла.

Як розвивається медицина у Гніванській ОТГ?

Як розвивається медицина у Гніванській ОТГ?

17 лютого в кабінеті міського голови Володимира Кулешова відбулося розширене засідання медичної ради при Гніванській ОТГ. На засіданні, в якому взяли участь, окрім членів ради, ще й керівники та представники колективів бюджетних закладів, підприємств та громадськості, розглядалися питання розвитку медицини в громаді. Нагадаємо, що при Гніванській ОТГ на сьогодні засновано та надають послуги дві бюджетні установи: комунальне некомерційне підприємство "Гніванський центр первинної медико-санітарної допомоги" та комунальне некомерційне підприємство "Гніванська міська лікарня".

Корисні посилання