Ми пам'ятаємо!

Ми пам'ятаємо!

Щороку 15 березня наше місто відзначає подію, що пройшла крізь віки – День визволення м. Гнівань від німецько-фашистських загарбників. 76 років тому місто було остаточно звільнене від фашистських загарбників. Найбільша цінність будь-якої держави - люди - отримали мирне небо над головою. Ми вшановуємо пам’ять тих, завдяки кому це стало можливим. Пам’ять тих, хто самовіддано рятував рідну землю і здобув перемогу над окупантами, назавжди жива у наших серцях!

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

 На позачерговому засіданні комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  на території Гніванської ОТГ введено карантинні  заходи щодо запобігання розповсюдженню хвороби у Гніванській ОТГ (в активному посиланні можете ознайомитись з протоколом та заходами). 

Прогноз погоди на  14-17 березня 2020 року

Прогноз погоди на 14-17 березня 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 14-15 березня очікується хмарно з проясненнями, без опадів, лише 14.03 вночі невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура: 14.03 вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла, 15.03 вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла.

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

У зв'язку із запровадженням карантину комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято ряд заходів щодо запобігання розповсюдженню хвороби у Гніванській ОТГ (прикріплено нижче).

Відбулася 44-а сесія міської ради

Відбулася 44-а сесія міської ради

Сьогодні в залі засідань Ради ветеранів відбулася 44-а сесія Гніванської міської ради, на якій депутатами було розглянуто та затверджено ряд важливих питань. Головними питаннями порядку денного були: внесення змін до «Програми фінансової підтримки комунальних підприємств «Гніваньводопостач» та «Демо» на 2018-2020 роки; внесення змін до «Програми розвитку та підтримки КНП «Гніванський ЦПМСД» та КНП «Гніванська міська лікарня» та поліпшення надання населенню медичних послуг на 2020 рік;

Увага! Оголошення

Увага! Оголошення

Щочетверга з 8.00 до 17.00 год. у приміщенні ЦНАПу Гніванської міської ради приймає представник Тиврівської дільниці ПАТ "Вінницягаз". Кожен бажаючий може звернутися по питаннях: звірки показників лічильника; отримання інформації про способи передавання показників тощо.

УВАГА! У ГНІВАНСЬКІЙ ОТГ ОГОЛОШЕНО КАРАНТИН!

УВАГА! У ГНІВАНСЬКІЙ ОТГ ОГОЛОШЕНО КАРАНТИН!

Відповідно до рішення Кабінету міністрів України, рішення голови Вінницької ОДА у Вінницькій області запроваджено карантин у всіх навчальних закладах строком на три тижні. Відповідно до даних рішень з 12.03.2020 року школи Гніванської ОТГ закриваються на карантин. Питання щодо закриття дитячих садочків буде розглядатися завтра.

Начальник фінансового відділу звітував про виконання бюджету Гніванської міської ОТГ за 2019 рік

Начальник фінансового відділу звітував про виконання бюджету Гніванської міської ОТГ за 2019 рік

Сьогодні в приміщенні Ради ветеранів відбулося публічне представлення річного звіту про виконання бюджету Гніванської міської об‘єднаної територіальної громади за 2019 рік, на яке зібралися представники міської ради, освіти, культури, медицини та громадськості.

Корисні посилання