КП "Гніваньводопостач" інформує!

КП "Гніваньводопостач" інформує!

У зв'язку із поривом водогону, по частині вул. Подільській та вул. Набережній будуть перебої із водопостачанням. Вибачте за незручності!

Новий флюорограф, рентгенобладнання,  система обстеження молочних залоз, апарат обстеження захворювання шлунку, дефібрілятори та нові ліжка в найближчий час з’являться у Гніванській міській лікарні!

Новий флюорограф, рентгенобладнання, система обстеження молочних залоз, апарат обстеження захворювання шлунку, дефібрілятори та нові ліжка в найближчий час з’являться у Гніванській міській лікарні!

«У Гнівані повинна бути одна з найкращих лікарень у Вінницькій області» - це стратегічна ціль щодо розвитку медичних послуг у міського голови та керівників медичних закладів. У планах розвитку – створення комфортних умов для пацієнтів та сучасне оснащення медобладнанням. Реалізація планів розпочалася відразу після взяття в підпорядкування Гніванської міської ради медичних закладів міста, що стало можливим завдяки створенню Гніванської ОТГ.

Відбулася 43-я сесія міської ради

Відбулася 43-я сесія міської ради

11 лютого в залі засідань Ради ветеранів відбулася чергова сесія Гніванської міської ради, на якій депутатами було розглянуто та затверджено ряд важливих питань фінансового, юридичного, земельного характеру та ін. Головними питаннями порядку денного були: затвердження звіту про виконання бюджету Гніванської міської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік, внесення змін до розпису бюджету Гніванської міської об’єднаної територіальної громади та виділення коштів,

Прогноз погоди на 12-15 лютого

Прогноз погоди на 12-15 лютого

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 12-13 лютого очікується хмарно з проясненнями, 12.02 дощ з мокрим снігом,  на дорогах місцями ожеледиця, 13.02 без істотних опадів. Вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура:  вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла. 

Відтепер сплатити комунальні послуги можна через Інтернет

Відтепер сплатити комунальні послуги можна через Інтернет

Шановні абоненти КП «Гніваньводопостач»! Адміністрація підприємства повідомляє, що з 7 лютого 2020 року надається можливість сплачувати за комунальні послуги у терміналах самообслуговування і касах ПриватБанку, а також у мобільному додатку Приват24.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОДАЧУ ДЕКЛАРАЦІЇ ОСОБИ, УПОВНОВАЖЕНОЇ НА ВИКОНАННЯ ФУНКЦІЙ ДЕРЖАВИ АБО МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОДАЧУ ДЕКЛАРАЦІЇ ОСОБИ, УПОВНОВАЖЕНОЇ НА ВИКОНАННЯ ФУНКЦІЙ ДЕРЖАВИ АБО МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Відповідно до ст. ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 № 1700-VII(із змінами та доповненнями) (надалі Закон): 1. Особи, зазначені у пункті 1, підпунктах "а" і"в" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація), за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

Прогноз погоди на  8-12 лютого 2020 року

Прогноз погоди на 8-12 лютого 2020 року

За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 8-9 лютого очікується мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура: 08.02 вночі 6-11° морозу, вдень 0-5° морозу, 09.02 вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° тепла.

Корисні посилання